vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 είπα να το βάλω :P εχω κατι θεματάκια το ξέρω αλλα εγραφα μεσημερι και επαιξα με το guitar rig και είναι μονοκοπανιά και οταν εχω καμερα .... :-[ κομπλάρω :-[.Οταν το γράψω με τον ενισχυτη μου θα το ξαναβάλω ;) https://www.youtube.com/watch?v=ZzE4xTUpd8g&feature=youtu.be i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Βασίλη, η κιθάρα είναι πολύ χαμηλά στην μίξη, μόλις που σ'άκουγα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Βασίλη, η κιθάρα είναι πολύ χαμηλά στην μίξη, μόλις που σ'άκουγα..... το ξέρω αλλά οταν ηθελα να το διορθώσω ήταν αργά ολα είχαν παει στο ...καδο ανακυκλωσης θα το ξαναγράψω :-\ i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Λόγω δουλειάς δεν έβρισκα χρόνο να το γράψω σήμερα τα κατάφερα ..Αυτη τη φορά επαιξα με την Gibson studio λόγω διπλών .... και η εγγραφή εγινε με τον blackstar joyo golden face (marshall) και μικρόφωνο. ::) https://www.youtube.com/watch?v=9XuNtsbpSmw&feature=youtu.be i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Εισαι ωραίος Βασίλη, μου άρεσε πολυ!!! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ Νικόλα :) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Ωραίος. Μπράβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Πολύ καλό Βασίλη! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ otto## και Δημήτρη :) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Πρώτα πρώτα στο couple η Em (μετά την G ) έγινε G..... δεύτερον, άλλο delay και βαβουροdistortion δεν είχε να βάλεις; :o Στα bends τα πήγες πολύ καλύτερα από άλλες φορές, εκτός το τελευταίο του 1ου σόλο και στο 2ο στο 4:39 (ο διάβολος όμως βρίσκεται στις λεπτομέρειες...). Ο χρόνος βελτιωμένος κι αυτός, με πολύ λίγα, σχεδόν αόρατα ατοπήματα. Πολύ ωραίο σημείο στο 5:46-6:02! Εν κατακλείδι......μπράβο :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση