Προς το περιεχόμενο

Melodb-Πτώση


SALAMANDER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά αν και χρόνια εδώ μέσα δεν γράφω αλλά είμαι καθημερινός  ;D

Την ευκαιρία του ποστ μου την δίνει μια φίλη μου η οποία έφτιαξε ένα κλιπ για την μπάντα μας.

 

 

Και ένα site έτσι για όποιον θέλει το κάτι παραπάνω

http://melodb.gr/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου Salamander. Κατ' αρχήν η σόλο κιθάρα πρέπει να ξαναγραφτεί οπωσδήποτε. Είναι  ξεκούρδιστη και πραγματικά χαλάει το σύνολο.

 

Το κομμάτι συνθετικά το βρήκα κι εγώ συμπαθές αλλά δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από εκατοντάδες ροκομπαλάντες που έχουμε ακούσει κατά καιρούς από ελληνικές μπάντες. Ενώ υπάρχει προοπτική αρμονικά και ρυθμικά όπως και ωραία ατμόσφαιρα, δεν την εκμεταλλεύεστε. Δηλαδή η μελωδία της φωνής και ο τρόπος που η κοπέλα τραγουδάει, είναι υπερβολικά κοινότοπα και παραπέμπουν έντονα σε αντίστοιχου ύφους ελληνικές ποπ-ροκ μπάντες της δεκαετίας του 90 με τα κλασσικά πεντατονικά γυρίσματα και τη μελωδική γραμμή να μην έχει καμία φαντασία. Επίσης, εγώ στη θέση σας θα απέφευγα τα power chords στο ρεφρέν. Είναι άλλη μια κορεσμένη και πολυπαιγμένη συνταγή.

 

Συμπερασματικά και πάντα σύμφωνα με τη δική μου αισθητική, αν κάτσετε και δουλέψετε τη μελωδία της φωνής με γνώμονα την (σχετική) πρωτοτυπία και αν ξαναγραφεί σωστά η σόλο κιθάρα που αναφέρω παραπάνω, το αποτέλεσμα θα είναι πολλά σκαλιά ανώτερο.

 

Το βίντεο το βρήκα πολύ ωραίο.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου