Προς το περιεχόμενο

Δεν έχω ήχο στο Nuendo την ώρα που ηχογραφώ.. γιατι?


karhariasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά,

αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το καινούργιο μου DAW. Έστεισα ένα νέο μηχάνημα με αρκετές δυνατότητες αλλά έχω πρόβλημα με το Nuendo. Το μηχάνημα έχει λειτουργικό VISTA ULTIMATE 32bit και τρέχω την version 3.2.0. Έψαξα στο ίντερνετ και διάβασα ότι για να παίξει το Cubase ή το Nuendo στα Vista χρειάζεται ένα patch. Ακουλούθησα τις οδηγίες που βρήκα και όλα δείχνουν να είναι οκ, αν κ να πω την αλήθεια πριν που το είχα στείσει δεν έδειχνε να χρειάζεται κάτι άλλο. Δούλευε κανονικά και μπορώ να πω, με την λίγη χρήση που του έχω κάνει, δουλεύει το ίδιο κ τώρα.

Το πρόβλημα μου όμως έιναι ότι δεν έχω ήχο σε real time ηχογράφηση. Έχω φορτωμένους τους ASIO drivers της E-MU 1212, με latency 11. Έχω επιλέξει την είσοδο μου στο πρόγραμμα, τσεκάρω το Monitor από το κανάλι πατάω το rec κ παίζω. Γράφει κανονικά, ανπαίξω κάτι μετά πατάω να το ακούσω κ το ακούω. Το θέμα είναι ότι την ώρα που παίζω δεν ακούω αυτό που γράφω?! Γιατί γίνεται αυτό?

Καμιά βοήθεια?!?! Μήπως έχω ξεχάσει να ρυθμίσω κάτι στο πρόγραμμα?

 

ΥΓ) Ξέχασα να πω, όταν παίζω βλέπω στα κανάλια ότι παίρνει το σήμα αλλά στο τελικό Out δε βλέπω τίποτα και δεν ακούω τίποτα.

Επίσης να πω κάτι άλλο. Σε κάποια στιγμή από τις πολλές δοκιμές που έκανα, άνοιξα ένα καινούργιο project, πάτησα το monitor από το κανάλι και μετά πήγα να ρυθμίσω την είσοδο της κάρτας. Όταν το έκανα αυτό είχα ήχο όταν έπαιζα, αλλά όχι πολύ καλό. Ακουγόταν λες κ κάτι δεν πήγαινε καλά στην σύνδεση κιθάρα προς υπολογιστή, κάποιο χαλασμένο καλώδιο κτλ. Μόλις ξετσέκαρα το monitor κ το ξανατσέκαρα δεν είχα ήχο μετά. Δοκίμασα να το ξανακάνω με τον ίδιο τρόπο αλλά δε δούλεψε.

Ξέστησα το πρόγραμμα, έκανα τις απαραίτητες επανεκκινήσεις, το ξαναέστεισα ακολουθόντας τις οδηγίες που βρήκα, αυτές που αναφέρω ποιο πάνω, αλλα κ πάλι τίποτα.. :/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου