nathanlyk Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Σκέφτομαι να πάρω την E-MU 1212m κάρτα ήχου!! Ποια η γνώμη σας?? Αξίζει? Έχω καταλάβει ότι είναι αρκετά καλή για τα λεφτά της (150 €). www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimtemoe Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 με 1000...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loizos Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Την έχω και εγώ τη συγκεκριμένη. Αν με ρωτούσες πριν μια βδομάδα θα σου έλεγα με 1000. Κάτι έπαθε το ρημάδι όμως και η αριστερή έξοδος έχει γύρω στα 20 dB χαμηλότερο σήμα. Έκανα τα πάντα (επανεγκατάσταση drivers, reset τις δρομολογήσεις, αλλαγή καλωδίων, αλλαγή σε άλλο pci slot) και τίποτα. Δεν έχω και εγγύηση. Έστειλα mail στην emu και περιμένω απάντηση. εμμμ.... Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Η γνώμη μου?? Πήγαινέ τη πίσω από κει που την πήρες! Και να μην έχεις εγγύηση, δεν είναι λογικό να είναι προβληματική και να μην στην αλλάξουν! Εκτός αν της έκανες κάτι, εσύ! Μάλλον αυτή θα πάρω!! www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Με 10000. Η καρτα τα σπαει. Είναι το rock το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 άλλη μια ψήφος για την emu από έναν πρωην χρήστη της. αν έπαιζε και σε mac θα την αγόραζα ξανά :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Κάτι έπαθε το ρημάδι όμως και η αριστερή έξοδος έχει γύρω στα 20 dB χαμηλότερο σήμα τσέκαρες το www.productionforums.com ? στείλε pm στον Ichi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loizos Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Απ΄ ότι βλέπω έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. http://www.productionforums.com/viewtopic.php?t=6617 εμμμ.... Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Ψάξε και λίγο στο Noiz. Υπάρχουν θέματα για τη συγκεκριμένη κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimtemoe Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω ρε παιδία……εγώ την έχω εδώ και δυο χρόνια και πάντα την δουλεύω στο φουλ και δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα απολύτως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση