Προς το περιεχόμενο

Parisienne Walkways και The Loner cover


vasilisgeo72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλοι μου καλό μουσικό χεμώνα!! Βάζω ξανα αυτά τα δύο κομματια που μου αρέσουν πολύ μονο και μόνο για να ακουσω τις συμβούλες απο τους ...γνωστούς αγνωστους φίλους μου (εαν και εχω βγάλει και αλλα κομματια εκτός Gary Moore Θεός για μένα ..γνωστό) όμως θα τα βάλω αργότερα και ο λόγος γιατι αυτά τα εχετε ξανα ακουσει και θέλω την αποψή σας ,μιας και τώρα θα μπώ στον τρίτο μουσικό μου χειμώνα απο εντελος ..μπαζο και χωρις να εχω ουτε δασκαλο ουτε φίλους να μου δείξουν. Είναι μονοκοπανιά και τα δύο και με μια καμερα να με κοιταει και .... να προσπαθω να μην κομπλαρω....χωρις καμερα θα τα επαιζα καλύτερα όμως δεν πειράζει  :P Ευχαριστώ προκαταβολικά και κράξτε ελεύθερα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Q-KXOSv96fY

 

https://www.youtube.com/watch?v=zi0FW3YVkk4

 

 

i love my stratogibsontele

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου Βασίλη!

 

Λοιπόν τα άκουσα και τα δύο με προσοχή. Το πρώτο που πρόσεξα ήταν αισθητή βελτίωση στο χρόνο δεν ήσουν εκτός όπως σε προηγούμενες προσπάθειες, αν και θέλει πάλι λίγη προπόνηση ακόμα.

 

Το Parisiene Walkways έχει αρκετά λαθάκια κυρίως στα σηκώματα τα οποία δεν φτάνουν εκεί που πρέπει και ακούγονται λίγο παράφωνα. Επίσης κάτι παίζεται με τον ήχο καθώς σε κάποια φάση άκουγα δυο κιθάρες να παίζουν. Δεν ξέρω εάν έφταιγαν τα εφφέ που έβαλες.

 

Το Loner μου άρεσε όμως πολύ περισσότερο από την προηγούμενη εκτέλεση. Κι εδώ χρειάζεται προσοχή με τα σηκώματα.

 

Αυτό που πιστεύω χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερη είναι το vibrato...Δεν μου άρεσε τόσο καθώς έκανες πολύ γρήγορο vibrato το οποίο δεν ταίριαζε στα αυτιά μου για το κομμάτι. Ήθελε πιο αργό και εκφραστικό vibrato πιστεύω. Άλλο να το χρησιμοποιείς εκεί που θέλεις και άλλο να το βάζεις παντού. ;)

Επίσης προσπάθησε το vibrato να γίνεται με την κίνηση του καρπού και όχι όλου του χεριού.

 

Συνέχισε δυνατά!!! 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου Βασίλη!

 

Λοιπόν τα άκουσα και τα....

Δήμητρη η δευτερη κιθάρα είναι απο το backing track.Ευχαριστώ φίλε για τις συμβουλές σου η οποιες θα πιάσουν τόπο. Η αλήθεια είναι οτι παίζω ποιο πολύ με την stratocaster που εχει 9αρες και οταν πιάνω την gibson που εχει 10ρες καποιες στιγμές φαλτσάρω λογο συνηθειας (περισότερη δύναμη). Το Vibrato είναι αυτό που με εχει δυσκολεψει ποιο πολύ αλλά που θα παει θα το καταφέρω να το κάνω σωστά καποια στιγμή...στο κοντινο μελλον ??? thanks man ;)

i love my stratogibsontele

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου Βασίλη!

Α Δημήτρη εχω και το Is This Love - Whitesnake ετοιμο αλλά το δουλευω για να μην με κράξεις ....... ;D ;D ;D ;D ;D ;D στο μελλον!! Ξέρω οτι του έχεις αδυναμία...

 

i love my stratogibsontele

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασίλη όπως σίγουρα έχεις παρατηρήσει, ο Gary όταν έπαιζε, έσκαβε. Ακόμα και στις μπαλάντες του, Aka απαλά του άσματα, βαρούσε αλύπητα τις χορδές. Εφόσον θέλεις να του μοιάσεις :D :D :D ;D, τουλάχιστον στα κομμάτια του άσε τις "ευγένειες" και σκάβε.....Κατά τ'άλλα, τα είπε όλα ο Δημήτρης.  Τα ξαναλέμε το βράδυ με τα άλλα τρία....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφόσον θέλεις να του μοιάσεις :D :D :D ;D, τουλάχιστον στα κομμάτια του άσε τις "ευγένειες" και σκάβε.....Κατά τ'άλλα, τα είπε όλα ο Δημήτρης.  Τα ξαναλέμε το βράδυ με τα άλλα τρία....

Το να του μοιάσω ...προτου πεθάνω μπορεί να εχω το 1 τις εκατό απο αυτόν...οσο για το σκαψιμο οτι μπορω θα κάνω ;) ;) ;)

i love my stratogibsontele

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου