yiannis p. Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα σε ολους! θελω να αγορασω μια rg550 tou 89 που βρηκα ευκαιρια αλλα δεν ξερω καθολου τι γινεται με το capital control και τις αγορεσ απο εξω θελω να στειλω 500 ευρω και τα εχω σε μετρητα.μπορω να τα στειλω μεσω paypal δεν γινεται λογω capital control και αν δεν γινεται, υπαρχει καποιος αλλος τροπος αγορας απο εξω? ευχαριστω εκ των προτερων και σρυ για το ¨ψιλοακυρο ¨ θεμα :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Απ'όσο γνωρίζω το paypal μας έχει ακόμα στη μαύρη λίστα. Η εναλλακτική είναι να μεταφέρεις τα χρήματα στον λογαριασμό του πωλητή, αλλά πλέον μιλάμε για "εξωτερική" διαδικασία και δεν ξέρω κατά πόσον θα εμπιστευόμουν αυτή την οδό, ασχέτως απ'το feedback του πωλητή. Δεδομένου ότι δεν έχεις το δίχτυ ασφαλείας του paypal, καθώς και του e-bay (λογικά). Νομίζω υπάρχουν κάτι κόλπα τύπου μεταφορά από άλλο λογαριασμό στον λογαριασμό απ'τον οποίο τραβάει το paypal ή κάτι τέτοιο αλλά δεν γνωρίζω περαιτέρω ούτε το'χω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yiannis p. Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 αρα δεν υπαρχει κποιοα λυση για να στειλω χρηματα ευρωπη με το paypal ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Δοκιμασε,εμενα χθες το PP δουλεψε και μαλισα στο ebay και με αμερικανο πωλητη ,προχθες παλι οχι....ετσι ειναι η ζωη του Ελληνα σημερα: γεματη ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ και ΑΠΡΟΟΠΤΑ οχι σαν τους ξενερωτους τους Ευρωπαίους που ξερουν καθε μερα τι ακριβως θα τους ξημερωσει...αυτοι δεν κΣερουν να ζησουν ρεεεεεεε ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Ζητας να σου βαλει κάποιος άλλος τα 500 στο balance σου ή τα βάζεις ο ιδιος αλλά απο άλλο mail. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yiannis p. Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 ok.ευχαριστω παιδια...και κατι τελευταιο,αν τελικα δουλεψει,υπαρχει καποιο οριο στο ποσα χρηματα βαζω και μπορω να στειλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Αν το ΡΡ ειναι συνδεδεμενο με πιστωτικη καρτα εχει το οριο της πιστωτικης καρτας και το καθημερινο διατραπεζικο οριο,αν ειναι συνδεδεμενο με τραπεζικο λογ-μο 500 το μηνα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Ας το πει κάποιος και στην Εθνική αυτό. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yiannis p. Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 το 500αρι μαχ ισχυει και στην περιπτωση μεταφορας χρηματων απο τραπεζα σε τραπεζα εξωτερικου(λογαριασμο πωλητη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά ένα σχόλιο. Μπορεί τα πράγματα να μην ισχύουν για μένα αλλά μόλις έβαλα από τον ελληνικό λογαριασμό μου στην alpha σε αγγλικό λογαριασμό 600 ευρώ (και μπήκαν. Το είδα τώρα) και έχω κανονίσει νά μπουν άλλα 600 αύριο. Το ίδιο έκανα και τον Δεκέμβριο. Τι παίζει ακριβώς; είναι επειδή είμαι κατοίκους εξωτερικού; Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση