Προς το περιεχόμενο

Ποια ηλεκτρακουστική μέχρι 1000 Ευρώ???


Smyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

+1000 για τις Stoll!Ειναι εκπληκτικες και κιθαρες με εξαιρετικο value for money!Δεν βρισκεις ευκολα με τοσα χρηματα καποιο χειροποιητο οργανο!Εγω εχω παιξει και με την ΡΤ-59 και με την ΡΤ-69 και μου αρεσαν πολυ!Η επιλογη δικη σου... :wink: Καλη αγορα...

bluessssss!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 53
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Βιομηχανοποιημένο όργανο, σε αντίθεση με τη δεύτερη 100% χειροποιήτη απο τον Christian Stoll

 

μαλλον σε παραπληροφορησαν,οι Lakewood ειναι 100% χειροποιητες (μη μπερδευεις το γεγονος οτι η εταιρεια εχει std μοντελλα (εχει και custom options αλλα τις πληρωνεις βεβαιως,βεβαιως...) & σιγουρα ΔΕΝ ειναι καμμια ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ:wink:

 

 

 

http://www.lakewood.de/en/index.php

 

εχω την ΜΡ1 (χωρις cutaway γιατι κατα την ταπεινη μου γνωμη "κλεβει" πολυ ηχο) και μπορω να σου πω πως με "οδηγησε" στο να πουλησω ολες τις υπολοιπες ακουστικες μου κιθαρες (μια GUILD JF30 & μια Gibson Dove) μια και ηταν(και ειναι) σαφως ανωτερη τους αλλα και πολυ πρακτικοτερη λογω μεγεθους...

 

Και οι Stoll ομως ειναι εξαιρετικες κιθαρες,οποτε παρε αυτη που σου "μιλαει" περισσοτερο :wink: απλα μη ξεχνας οτι στις ακουστικες τις περισσοτερες φορες οτι πληρωνεις παιρνεις :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν μπορούσα να τις έχω δίπλα δίπλα για δοκιμή και σύγκριση σίγουρα θα ήταν πολύ πιο εύκολο να αποφασίσω, αλλά ίσως καταφέρω να φέρω τη μία στην άλλη γιατί μίλησα με το Λογοθέτη και είπε ότι μπορεί να μου στείλει την m1 σε κάποιες πόλεις που έχει καταστήματα συνεργαζόμενα. .

 

Σίγουρα δεν παίρνω μια κιθάρα για τον κόσμο στον ιντερνετ αλλά απο κριτικές και άρθρα σχηματίζεις μια άποψη, απλά με τις Stoll δε βρήκα απολύτως τίποτα, ούτε καν στο harmonycentral όπου γράφουν απλοί ιδιοκτήτες. .

 

Superfunk δεν το ήξερα αυτό, αλλάζει κάπως τα πράγματα! Όσον αφορά τα χρήματα και οι δύο είναι στην ίδια κατηγορία πάνω κάτω, και πιστεύω στα 1000€ παίρνεις αξιόλογη ακουστική.

 

Θα αποφασίσω αυτές τις μέρες και με το που έρθει η κιθάρα θα ποστάρω φωτογραφίες και samples να μου πείτε άποψη, thanks για τη βοήθεια! 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε smyro,εγω μπορω να σου πω σχετικα με την Lakewood οτι προκειται για μια παρα πολυ καλη κιθαρα,που πιστευω μαζι με τις Larrivee αξιζουν κατα παρα μα παρα πολυ τα λεφτα τους σε σχεση με τον ηχο τους,αλλα και τα υλικα κατασκευης τους.οχι οτι οι martin,taylor δεν αξιζουν.αλιμονο.απλα σιγουρα εκει πληρωνεις αρκετα περισσοτερα και λογω ονοματος.αλλωστε και σε πολλα ξενα forum σχετικα με ακουστικες κιθαρες ειδα οτι ολοι σχεδον ειχαν να πουν mono καλα λογια για τις δυο αυτες εταιριες (lakewood kai larrivee).και αυτο κατι σημαινει πιστευω.

εγω προσωπικα κατεληξα και πηρα την Μ-32cp.παρα πολυ καλη κιθαρα.ομορφος ηχος ,καπως πιο φυσικος,πιο ''ξυλινος'',οχι τοσο μεταλικος,ισορροπημενος σε ολο το φασμα.απλα προτιμησα τελικα το rosewood απο το μαονι.

καλη συνεχεια με την επιλογη σου.στην τελικη οτι σου ''κατσει'' καλα στα χερια σου,στο αφτι σου το χτυπας και εισαι μια χαρα.

 

ΥΓ lakewood εχει και στην θεσνικη.απλα ειδα που ειπες να την παρεις απο ιντερνετ.βεβαια δεν ξερω αν την βρηκες πιο οικονομικα εκει οποτε σε συμφερει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου