noe13 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον θελω να κανω μια 2η προσπαθεια να ρελικαρω κιθαρα αφου η πρωτη απετυχε παταγωδως....η κιθαρα θα ειναι μαλλον καμια squier strat ή τελε! Για να συγκεντρωνω τα υλικα...στο βιντεο που παραθετω πιο κατω θελω να ρωτησω 1ον με τι κανει να φαινεται το σωμα πιο μαυρο στο 6.15....αν δε χρησιμοποει shoe polish,εγω μπορω να το κανω μ'αυτο? 2ον στο 7.10 με βερνικι κανει το μπρατσο πιο κιτρινο?....κ κατοπιν χρησιμοποιει το ιδιο με το σωμα για να το μαυρισει ετσι? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον θελω να κανω μια 2η προσπαθεια να ρελικαρω κιθαρα αφου η πρωτη απετυχε παταγωδως....η κιθαρα θα ειναι μαλλον καμια squier strat ή τελε! Για να συγκεντρωνω τα υλικα...στο βιντεο που παραθετω πιο κατω θελω να ρωτησω 1ον με τι κανει να φαινεται το σωμα πιο μαυρο στο 6.15....αν δε χρησιμοποει shoe polish,εγω μπορω να το κανω μ'αυτο? 2ον στο 7.10 με βερνικι κανει το μπρατσο πιο κιτρινο....κ κατοπιν χρησιμοποιει το ιδιο με το σωμα για να το μαυρισει ετσι? Το 'βίντεο' ξέχασες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 για μαύρο δοκίμασε να τη βάλεις στο τζάκι για κανα λεπτό. (τη δικιά μου πάντως δε στη δίνω.) ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Το 'βίντεο' ξέχασες... κουτος τελειως Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 για μαύρο δοκίμασε να τη βάλεις στο τζάκι για κανα λεπτό. (τη δικιά μου πάντως δε στη δίνω.) ;D ουτε εγω θα μου την εδινα αν κρινω απο την πρωτη μου προσπαθεια!! ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 ουτε εγω θα μου την εδινα αν κρινω απο την πρωτη μου προσπαθεια!! ;D Δώσε φωτό στον λαό! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Αν η κιθαρα δεν ειναι βαμενη με νιτρο τζαμπα κοπο θα κανεις....τα μοντερνα πολυεστερικα φινιρισματα δεν ρελικαρονται. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Δώσε φωτό στον λαό! :) απομακρυνεται γυναικοπαιδα απο την οθονη!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Αν η κιθαρα δεν ειναι βαμενη με νιτρο τζαμπα κοπο θα κανεις....τα μοντερνα πολυεστερικα φινιρισματα δεν ρελικαρονται. καταλαβαινω οτι θελει πολυ κοπο,αλλα δε θα γινει τπτ πιστευεις? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Θα γίνει. Χάλια! Μην το δοκιμάσεις. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση