Προς το περιεχόμενο

boss gt-8


zithon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παρ'ολο που εχω βαλει αγγελια για το expression pedal της boss θελω να ρωτησω το εξης αν μπορει να με βοηθησει κανεις! εχω ενα διπλο subcontrol pedal για οσους ξερουν την boss το οποιο το συνδεω στην εισοδο των subcontrol και των subexpression πισω απο την πεταλιερα. δεν ξερω ομως αν γινεται να συνδεσω εκει και ενα subexpression ταυτοχρονα με το subcontrol! οποιος μπορει να βοηθησει και ξερει ας μου απαντησει! ευχαριστω!!

NON SERVIAM...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν βαλω το exression pedal πριν την πεταλιερα ή ενα οπιοδηποτε volume pedal θα εχω προβλημα στον ηχο? θελω να βαλω ενα δευτερο για να χρησιμοποιω της πεταλιερα στα εφφε και το αλλο σαν volum pedal!

NON SERVIAM...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ta Expression Pedal δουλευουν διαφορετικά απο τα volume και πρέπει να μπουνε σε είσοδο για exp pedal.

 

Μπορείς να βαλεις οποιοδήποτε high impedance volume pedal πριν απο την GT8 χωρίς προβλημα και αν θα επηρεάζει τον ήχο εξαρτάται απο την ποιότητα του πεταλιού. Επίσης μπορείς να βάλεις ένα low impedance volume pedal μετα την gt8.

 

Πάντως πιο πρακτικό είναι να βαλεις ενα expression pedal στην gt8 μαλλον.

 

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο το volume pedal της gt8 μεσω του κρυφου switch που έχει, δηλ να κάνεις assign το εσωτερικό exp pedal σε οτι παράμετρο θέλεις και όταν το πατας τερμα να γυρίζει σε exp ή volume.

 

Φαντάζομαι ότι αφου έχεις ένα ποδι διαθέσιμο την φορά δεν θα είναι και τόσο πρόβλημα, εκτός αν είσαι καθιστός ή έχει μάθει να πετάς :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου