Προς το περιεχόμενο

Συμβουλή έμπειρου για αγορά κιθάρας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα.

Ξερω τετοιου ειδους θεματα απο αρχαριους καποιες φορες καταντανε εκνευριστικες.

δεν γνωριζω αν εχει γινει ξανα η ερωτηση αυτη για τις συγκεκριμενες κιθαρες και ζητω συγνωμη αν επαναλαμβανω κατι που εχει απαντηθει παλαιοτερα.

επειδη λογο κρισης τα βγαζουμε λιγο δυσκολα και δεν υπαρχει περιθωριο για να πεταμε χρηματα θελω να ρωτησω αν αξιζει να παρω μια απο τις δυο κιθαρες.

HARLEY BENTON SC1000 VB

Harley Benton SC-500 BK Vintage Series

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια ,

 

δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με το "έμπειρος".Αν η συγκεκριμένη αναφορα εννοεί εμπειρία με τις HB τότε δεν έχω.

 

Θα σου πω όμως τι έχω διαπιστώσει .Επειδή όσο φτηνότερο είναι ένα όργανο ,τόσο πιο χαλαρό ποιοτικό έλεγχο περνάει ,ΑΝ περνάει , είναι κατα τη γνωμη μου πολύ εύκολο να υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε δυο κιθάρες κυρίως κατασκευστικά ,ελλατώματτα ,καλύτερα και χειρότερα parts.Λογικά ,αν δεν είσαι άτυχος και κάποιος έχει επιθεωρήσει τη κιθάρα ,τότε -λογικά - ,ειδικα για τη Harley Benton SC-1000 VB Progressive Line μου φαίνεται σαν καλή πρόταση για τα χρηματα της (η SC-500 BK Vintage Series με αφηνει εντελώς αδιάφορο).

Αγοράζοντας μια φτηνή κιθάρα online είναι ρίσκο.Πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα όμως να ακούσεις μία φτηνή αντιγραφή όμως ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γιατί δοκιμάζεις και ακούς !

 

Δε φαντάζομαι όμως οτι τα ηλεκτρονικά και οι μαγνήτες της HB θα ναι οτι καλυτερο, έτσι καλό θα ναι να συνυπολογίσεις το κόστος για ενδεχόμενη αναβάθμιση.Επίσης αν δε σου κάτσει και θελήσεις να την ξεφορτωθείς ,έχε υπόψιν και την μεταπωλητική της αξία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου