Προς το περιεχόμενο

valvetronix


sergei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει κανεις σας εμπειρια απο αυτούς τους ενισχυτες? ενδιαφερομαι για recording και οχι για live. Τα 15 watt μου φτανουν γαι το σπιτι.

Σχολιαστε αν γνωρίζετε την ποιότητα του ηχου και τις δυνατοτητες.

 

Η κιθαρα μου ειναι epiphone sheraton και το στυλ rock blues αλλα και λιγο πιο hard πραγματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρα ειναι για ηχογραφηση!Ειδικα αν θες να πειραματιστεις με διαφορους ηχους ενισχυτων μπορεις να διαλεξεις στα 11 μοντελα που εχει και αν δεν εχεις εφε εχει 11 και απο αυτα.Πολυ απλος.Για τον ηχο που θες ειναι κομπλε.Αν παρεις τον 15 watt ομως εχεις προβλημα με το 8" ηχειο! :!: Δηλαδη ενα ηχειο το οποιο δεν ειναι για ηχογραφηση.Πιο καλα ειναι ο 30watt (και πανω) επειδη σου δινει 10" ηχειο εκτος αν θες βεβαια να ηχογραφησεις με D.I. οποτε εκει δεν σε νοιαζουν τα watt και τα ηχεια.Σε αυτη την περιπτωση μην παρεις καν ενισχυτη αλλα ενα amp modeler εφε. :wink:

Texas tone that's bad to the bone...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βασικά επειδη χρειαζομαι και practice amp θελω καπως να τα συνδιασω... γμεχρι τωρα παιζω συνδεδεμενος στο pc και αμα παω να δωσω λιγη ενταση τριζουν τα ηχεια... οποτε θελω ενα ενισχυτακι με διαφορα εφε που να εχει και καλο ηχο για ηχογραφηση και να μπορω να γραψω DI. καλυτερες επιλογες σε αυτα τα λεφτα παιζουν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου