Προς το περιεχόμενο

Morphine Social Club - Post Apocalyptic Poetry (2019)


mustafank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετίζω, μετά από καιρό, τη νοϊζική κοινότητα! 🙂 

 

  Τον Οκτώβριο, που μας πέρασε, ηχογραφήσαμε με τη μπάντα μου, τους Morphine Social Club, το τρίτο μας EP ονόματι "Post Apocalyptic Poetry". Το EP ηχογραφήθηκε ζωντανά στο Blueberry Productions Co, στη Θεσσαλονίκη, από τον Κώστα Κοφίνα, που ανέλαβε, επίσης, τη μείξη και το mastering.

  Στόχος του εγχειρήματος ήταν να αποτυπώσουμε, όσο το δυνατόν καλύτερα, την ενέργεια και τον χαρακτήρα της μπάντας, όπως αυτός εκφράζεται στις ζωντανές μας εμφανίσεις.

 

Το artwork επιμελήθηκε ο Bewild Brother.

 

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σας, παρατηρήσεις, αλλά και σχόλια!

🙂 

 

 

 

 

 

 

 

Front_Net.jpg

Back_Net.jpg

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου Τζόνι! Το άκουσα το αλμπουμάκι σας. Ωραίες ιδέες, αλλά θα προτιμούσα μια παραγωγή πιο βρώμικη και δυνατή σε φάση A place to bury strangers, και ίσως λίγο περισσότερο πειραματισμό στα φωνητικά. Θα ταίριαζε περισσότερο στο ύφος σας. Χωρίς να θέλω να μειώσω τη δουλειά του κ. Κοφίνα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ σοβαρή δουλειά σε ολα τα επίπεδα. Τρομερός ήχος μπάσου (τι πετάλι έχουμε στο the hunt? Και γενικά αν θέλεις πες λίγα για εξοπλισμό κατά το γράψιμο) και πολύ ωραίες ιδεες (αγαπημένο whammy εκεί που πρέπει). Και ωραία φωνητικά! Μπράβο!

Επεξεργασμένο από blue
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλό,θα ηθελα λιγο πιο "ψωμωμενα" drums αλλα κατα τα αλλα άψογο ειδικα η φωνη και το μπασο. 

  • Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Συγχαρητήρια. Δεν με χάλασε τίποτα, δεν με ξένισε τίποτα, σπουδαίο "κιθαροκεντρικό" πόνημα. Εύγε στους μουσικούς, στους τεχνικούς και στα πετάλια.

Επεξεργασμένο από Πνοή και Νύξη
  • Like 1

Hλιθιούθιερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα σε όλους..συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά είμαι στο τρέξιμο..  : P 

 

  Καταρχήν, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

 Όπως έγραψε και ο ledge, θέλουμε να βγαίνουμε δυνατά και βρώμικα (οι aptbs και οι sonic youth είναι από τις μπάντες αναφοράς μας) και το προσπαθούμε σε καθε μας δουλειά για περισσότερο (οπότε, όπως ανέφερε και ο ΣουΦου ίσως τα τύμπανα να έπρεπε να βγουν πιο μπαμπατσικα). Τώρα, στο στούντιο, αρχίζουμε, σιγά-σιγά, να πειραματιζόμαστε και με εφέ στη φωνή (και όχι μονο delay & reverb), ωστόσο, αυτό που έχουμε κατά νου είναι να μπορούμε να τα κάνουμε αυτά και σε συνθήκες λάηβ, όχι μόνο στουντιακες (αυτό ήταν κ το "στοίχημα" του ΕΡ, να βγει, όπως θα ακουστεί κ στις ζωντανές εμφανίσεις μας).

Σε σχέση με τα τεχνικά:

-ο μπασιστσς μας παίζει με epiphone jack casady σε ένα ταπεινό zoom B1x (το οποίο είναι υπεύθυνο κ για το whammy του μπασου στο τελευταίο κομμάτι). Ο ενισχυτής στο στούντιο είναι o gallien krueger 700rb.

-ο lead κιθαρίστας/φωνή παίζει με μια yamaha με seymour duncan (δυστυχώς δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες) σε boss ds1, boss bd2 και way huge swollen pickle. Ο ενισχυτής είναι ο marshall jcm900.

-η αρχοντομουτσουναρα μου παιζω με μια teisco audition '67 με έναν μόνο jazzmaster μαγνήτη. Από πετάλια, χρησιμοποιώ τα zvex fuzz factory (αυτό ακούγεται στο The Hunt, αγαπητέ Blue 😉 ), wmd geiger counter (σε ήπιες ρυθμίσεις) κ jam boomster. Ο ενισχυτής που χρησιμοποίησα είναι ένας Vox AC30.

-ο ντράμερ έγραψε σε tama superstar (και έχω την εντύπωση ότι δεν έχει τριγγαριστει τίποτα)

 

@Πνοή και Νύξη δόξα και τιμή στα πετάλια μας... 😛😄 Μόλις παρέλαβα και εναν κλώνο harmonic percolator κ δεν κρατιέμαι....

Επεξεργασμένο από mustafank
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου