nasokosm Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, Πνοή και Νύξη είπε Βοηθάει αυτό για να μην εμφανιστεί φλεβίτιδα απ' την ορθοστασία. (σε εμένα δυστυχώς άρχισαν να εμφανίζονται τα σημάδια φθοράς από την εργασία. Φλεβίτιδα-πρεσβυωπία-αυχενικό-πονοκέφαλοι-εμβοή-άσθμα-ρινίτιδα-tennis elbow τα εμφανή...) Εχεις δίκιο, τελευταία που κάθε απόγευμα κάτι σκαλίζω ο αυχένας ταλαιπωρείται άσε που όταν έκανα το radius στόν έβενο αναγκάστηκα και φόρεσα μάσκα σάν κι αυτή που βάζω όταν βάφω Γεράματα Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, nasokosm said: Εχεις δίκιο, τελευταία που κάθε απόγευμα κάτι σκαλίζω ο αυχένας ταλαιπωρείται άσε που όταν έκανα το radius στόν έβενο αναγκάστηκα και φόρεσα μάσκα σάν κι αυτή που βάζω όταν βάφω Γεράματα Μάσκα ΠΑΝΤΑ στο εργαστήρι ό,τι και να σκαλίζουμε! Εδώ και δέκα χρόνια την έχω καθιερώσει αλλά είμαστε και μεις οικογενειακώς ντεμί με το κατώτερο αναπνευστικό. Όσο για τον αυχένα, πιστεύω με δυο -τρεις φορές άσκηση τη βδομάδα να φύγουν όλα... Από την άλλη, άλλο να είσαι 22 και να σκαλίζεις και άλλο 42... λέω τώρα γω. Μετά τα δεύτερα -άντα οι μυοσκελετικές ενοχλήσεις μάλλον προστίθενται παρά ... φεύγουν και έρχονται... καλό Πάσχα με αισιοδοξία! ξέρουμε πολύ καλά ότι όσο και να μας ενοχλεί δε βλέπω να το αφήνουμε το...σπορ! Επεξεργασμένο 16 Απριλίου 2020 από argytar 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2020 Διάβασα τα τελευταία posts και έπαθα κατάθλιψη, μετα σου λεει οι DIYers ειναι χαρούμενοι άνθρωποι!!! 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, HellFire said: Διάβασα τα τελευταία posts και έπαθα κατάθλιψη, μετα σου λεει οι DIYers ειναι χαρούμενοι άνθρωποι!!! Μα το DIY είναι ένα από τα πράγματα που μας ισορροπούν! Την ώρα που σκαλίζεις αδειάζεις από άγχος. Το ότι στο τέλος έχεις και ένα κιθαρόνι να γρατσουνάς δεν είναι επίσης κακό! Επεξεργασμένο 16 Απριλίου 2020 από argytar 2 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2020 μολις βρηκα αυτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2020 1 hour ago, johnps said: μολις βρηκα αυτο.... Ξέρω άσε από χτες αυτόν και τον Kauer βλέπω στο ινσταγκράμμυ! Νομίζω ότι οι χιπστερο όφφσετς είναι τση μοδός πλέον! Δεν το λες κακό. Εμένα πάντως φαίνεται να μου ζυγιάζει καλά μ άρεσε πολύ. Αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλω μπορεί να ακολουθήσει κάποιο υβρίδιο! 2 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 Άρχισε επιτέλους το τρίψιμο του βερνικιού με ντουκόχαρτα πριν το τελικό γυάλλισμα με buffing wheel! 5 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Και όσο περιμένω να κάτσουν οι γρατσουνιές ας ρίξω και μια σκούπα στο εργαστήρι μιας και ο Νάσος πολύ σωστά παρατήρησε ότι κόντευε τριάντα πόντους το ροκανίδι. Όταν μπαίνει λίγη τάξη στα κσύλα ανοίγει η όρεξη για περισσότερες... περιπέτειες.. Κορίνολίμπες σφένδαμος (maple), καρυδιά , δεσποτάκι (ash), δρυς ,πεύκο έλατο, flamed poplar και φλαμούρι (basswood). Αν και νωρίς μπορώ να δώσω ένα sneak peak για παρακάτω... Επεξεργασμένο 8 Μαΐου 2020 από argytar 2 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panGS Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2020 Καταπληκτική δουλειά φίλε μου , μπράβο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2020 7 hours ago, panGS said: Καταπληκτική δουλειά φίλε μου , μπράβο !!! Σε ευχαριστώ πολύ! Να είσαι καλά!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση