wh0cares Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 Σε μια φάση μελέτης ερμηνείας και ασιθητικής στην ηλεκτρική , έκανα μια ταπεινή προσπάθεια στο θρυλικό αυτό σόλο, χωρίς εφφέ και με σχετικά ξερό ήχο. Les Paul σε pc και guitar rig 5. Προσπάθησα να είμαι όσο πιο πιστός στο original μπορούσα. Γκίλμορ δεν είμαι δυστυχώς. Ευχαριστώ για την ακρόαση Your browser does not support the HTML5 audio tag money.mp3 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 Εξαιρετικο !!! Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wh0cares Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 Σας ευχαριστώ φίλτατε Σπύρο ! Μεγάλη τιμή μου κάνετε με το σχόλιό σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 Και 'μένα μ' άρεσε. Ξερό ήχο όμως δεν άκουσα. Delay ακούω. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 το πρώτο μέρος ήταν ξερό. Το δεύτερο είχε delay. Πιστό θα έλεγα, και καλό σαν προσέγγιση, αλλά το βρήκα αρκετά συλλαβιστό. Δεν ρέει.. Υπάρχει άγχος να πατηθούν οι σωστές νότες και τα σωστά σηκώματα αλλά όχι να συνδεθεί κάθε νότα με την προηγούμενη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προοπτικές. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wh0cares Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχει σε όλη τη διάρκεια delay η αλήθεια είναι.. συγγνώμη για την παρανόηση. Αναφερόμουν στο chorus που άκουσα να χρησιμοποιείται σε υπερβολικό βαθμό σε πολλά covers και ήθελα να αποφύγω. Ευχαριστώ για τις υποδείξεις, όντως παίζω αρκετά στακατο με την πένα και άλλαξα θέσεις σε αρκετά σημεία νωρίτερα αποτι έπρεπε για να εξασφαλίσω ότι θα πιάσω καλά το bend. Δε μπορώ (ακόμα) να κάνω και τα δύο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ακούγεται τόσο δεμένο Επεξεργασμένο 12 Απριλίου 2020 από wh0cares Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 γενικά δεν ξέρω πως αντιμετωπίζεις τα σόλο, εγώ πάει πολύς καιρός που έχω ξεφύγει από το ξεπατίκωμα. (γενικά δεν κάνω κάβερ τα τελευταία 40 χρόνια) Θα συμβούλευα αν θες να πιάσεις το γενικό νόημα και τα χαρακτηριστικά σημεία με καλή ροή στο σόλο παρά να το έχεις 100% σωστό αλλά...άψυχο. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wh0cares Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 Δεν ξέρω πως νιώθω γενικά για το ξεπατίκωμα, πάντως έγινε εκ προθέσεως εδώ. Είναι κάτι που κάνω για την ακουστική εξάσκηση μου και για τη μελέτη της αισθητικής του γκιλμορ που με ενδιαφέρει πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, wh0cares είπε ... όντως παίζω αρκετά στακατο με την πένα και άλλαξα θέσεις σε αρκετά σημεία νωρίτερα αποτι έπρεπε για να εξασφαλίσω ότι θα πιάσω καλά το bend. Δε μπορώ (ακόμα) να κάνω και τα δύο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ακούγεται τόσο δεμένο Εμενα μου αρεσε η διαφοροποηση απο το οριτζιναλ. Οι νοτες ηταν ιδιες με το οριτζιναλ, αλλα το expression δικο σου και ηταν καλο. Βεβαια, αν θελεις να "κλεψεις" απο την αισθητικη του Gilmour θα πρεπει να το μελετησεις με το δικο του expression. Επεξεργασμένο 12 Απριλίου 2020 από Spyros Delta 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση