ShinKazama80 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ,ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ LES PAUL.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ LIVE ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, dimsonic είπε δεν είναι ο τομέας μου Γιώργο... τώρα άκουσα μετά από ψάξιμο το ορίτζιναλ και θυμήθηκα ότι όταν το άκουσα είπα μέσα μου "ω ρε τι europa ripp-off", και ότι δεν ασχολήθηκα έκτοτε ποτέ μαζί του κάτι που φυσικά ενισχύθηκε από το still got the blues. Γενικά δεν θα μπορούσα να αποδεχτώ κάτι τέτοιο ως φανατικός οπαδός του Carlos. Αργότερα βέβαια ανακάλυψα την σύνθεση του 1959 του μεγάλου Αρμένιου Arno Babajanian https://movie.novosti-armenia.com/video/x7G5buKJghQ. ως γνωστόν δεν υπάρχει παρθενογένεση στον πλανήτη αυτό. Όλα είναι δάνεια. Και ο Carlos ήταν πάντα πρώτος διδάξας είτε το παραδεχονταν ειτε όχι. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, ShinKazama80 είπε ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ,ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ LES PAUL.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ LIVE ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! Όντως, σα να έχει les paul. Και μάλιστα με bigsby, μιας και νομίζω ότι ακουω να χρησιμοποιεί whammy. Αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Οι λάιβ του εκτελέσεις είναι πάντα οι καλύτερες, καθώς έχει το ελεύθερο να οργιάζει όσο θέλει.. 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε ως γνωστόν δεν υπάρχει παρθενογένεση στον πλανήτη αυτό. Όλα είναι δάνεια. Ο κλέψας του κλεψαντος... Η μελωδία μου θυμίζει και ένα κομματι, νομίζω, από Σινάτρα. 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κι εδώ το πρωτότυπο... Ως γνωστόν του Gary είναι διασκευή. Το κομμάτι το έγραψε ο Max Middleton.. Επεξεργασμένο 4 Απριλίου 2022 από cigaret13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 εδω νομίζω η πρώτη https://movie.novosti-armenia.com/video/VrPwpyTpTgc επίσης φέρνει λίγο από αυτή τη μεγάλη γαλλική επιτυχία επίσης επιρροές από αυτό του 1951 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 Εσύ εάν δεν βάλεις ακορντεόν δεν μπορείς... Οι παλιές αγάπες δύσκολα ξεχνιούνται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Εσύ εάν δεν βάλεις ακορντεόν δεν μπορείς... Οι παλιές αγάπες δύσκολα ξεχνιούνται! όπως εσύ τα αρπίσματα.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ShinKazama80 είπε Προσπάθησα να αναπαράγω τον ήχο από αυτή την εκτέλεση, που είναι με les paul. Επαιξα με les paul, μείωσα πολύ το delay, αύξησα το reverb, χρησιμοποίησα και δεύτερο overdrive για boost (μαζί με το mini ts). O ήχος, τώρα, είναι πιο κοντά στον κλασικό ήχο του Gary. Your browser does not support the HTML5 audio tag loner les paul.mp3 Επεξεργασμένο 4 Απριλίου 2022 από gkourmoul1 4 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση