Χάρης Ο Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 Χρονια (1990) πολλα παιζω με ibanez with floyd χωρις προβλημα. Εχω να αλλαξω και χορδες πανω απο 20 (χρονια) και ωρες ωρες τις τραβαω και κατι μανιβελιες και δεν χαμπαριαζει. Σκυλι. Εκανες καλα που ασχοληθηκες. Δεν θα μετανιώσεις 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, Χάρης Ο είπε παιζω με ibanez with floyd χωρις προβλημα. Εχω να αλλαξω και χορδες πανω απο 20 (χρονια) Είσαι σαν κι εμένα στην παλαιότητα χορδών γι' αυτό δεν έχεις πρόβλημα. Αν ήσουν πχ σαν τον ΣΦ να αλλάζεις χορδές κάθε 10 ώρες θα σου 'λεγα εγώ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είσαι σαν κι εμένα στην παλαιότητα χορδών γι' αυτό δεν έχεις πρόβλημα. Αν ήσουν πχ σαν τον ΣΦ να αλλάζεις χορδές κάθε 10 ώρες θα σου 'λεγα εγώ. Θες να πεις ότι είναι δύσκολο-χρονοβόρο να αλλάξεις χορδές σε κιθάρα με floyd? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 άλλο φλόιντ άλλο ibanez. Αλλο επίπεδο δυσκολίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 Δεν μασανε οι αντρες 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannis11 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2022 Παίδες μια νέα ερώτηση, για να μην ανοίξω νέο θέμα. Έχω ένα fret buzz ,στην Μι και ελάχιστο στην λα (5 και 6 χορδη). Στην μι όμως τασταρει, σχεδόν παντού, σε διάφορα σημεία , όχι μόνο ανοιχτή και προς το τέλος της ταστιερας. Έσφιξα λίγο το truss rod ,γιατί ειχε λίγο releaf ,τώρα είναι ολοισιο, αλλά πάλι τασταρει. Σήκωσα και το nut με χαρτάκι κάτω απ την χορδη,αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή. Έχω φάει όλο το ίντερνετ και YouTube, αλλά άκρη δεν έβγαλα.. Δοκίμασα και το action ,σε διαφορετικά σημεία, αλλά τίποτα. Να θέλει τρίψιμο στα ταστα? Αλλά αν ήταν τα ταστα δεν θα ετριζε και σε άλλες χορδές. Καμία ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Giannis11 είπε Να θέλει τρίψιμο στα ταστα? Αλλά αν ήταν τα ταστα δεν θα ετριζε και σε άλλες χορδές. Καμία ιδέα? Fret levelling θέλει. Να είναι όλα τα τάστα ίσια σε ύψος. Επεξεργασμένο 27 Μαΐου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannis11 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2022 Για Fret levelling σκέφτηκα κι εγώ γιατί εξάντλησα (νομίζω) όλα τα άλλα.. Κανένα λινκ για diy Fret levelling έχουμε στο φόρουμ μήπως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Giannis11 είπε Για Fret levelling σκέφτηκα κι εγώ γιατί εξάντλησα (νομίζω) όλα τα άλλα.. Κανένα λινκ για diy Fret levelling έχουμε στο φόρουμ μήπως ? Διαβάζοντας αυτό που έγραψες μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο... η ειλικρινής μου άποψη είναι να ΜΗΝ προσπαθήσεις να κάνεις fret leveling γιατί μετά θα χρειαστεί να κάνεις και crowning. Να εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδεα τι είναι όλα αυτά.. Με το χέρι στη καρδιά όμως, πιστεύω ότι κατά 99,9% θα κάνεις ζημιά στη κιθάρα σου που θα κοστίσει πολύ περισσότερο να την επισκευάσεις. Πχ ενα fret leveling σε μάστορα μπορεί να πάει από 40 μέχρι 80 ευρώ ανάλογα τη δυσκολία και το μάστορα. Το να τα γ@μησεις ολα μπορεί για πλάκα να ξεπεράσεις τα 100 ευρώ για να την επιδιορθώσεις. Επεξεργασμένο 28 Μαΐου 2022 από Miltos23 All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannis11 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2022 ενταξει μην αγχωνεσαι , εχω ξανακανει τριψιμο στα ταστα στις αλλες μου κιθαρες.. απλα πανε χρονια.. γι αυτο ρωτησα αν υπαρχει τιποτα εδω σε οδηγιες να φρεσκαρω την μνημη μου.. Εχω δει βιντεακια απειρα κατα καιρους.. μην αγχωνεσαι δεν μου ειναι κινεζικα Απλα δεν εχω την λιμα για να κανω crown.. αλλιως το leveling δεν ειναι κατι τρομερο.. Επαρχια ειμαι , μαστορες δεν υπαρχουν εδω, ενα μαγαζι υπαρχει ολο κι ολο .. επομενως γινομαστε αναγκαστικα εμεις μαστορες.. Τι ζημια μπορει να κανεις ζημια ρε συ.. στην τελικη αν τα κανεις σκ@τ@ , το πολυ πολυ να θελεις αλλαγη ταστων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση