fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2022 Φοβερή μπάντα και φοβερό live. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ένας ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Άγγελος ... Σ' αυτό το live να ήμανε και τι στον κόσμο. Όσοι είστε φίλοι του είδους δείτε το όλο οπωσδήποτε. Επεξεργασμένο 26 Ιουνίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2022 Είδα κάμποσο (όχι όλο, ήμαρτον! ), πέρα απ'τους παπάδες εντύπωση μου έκανε το βιμπράτο του... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Είδα κάμποσο (όχι όλο, ήμαρτον! ), πέρα απ'τους παπάδες εντύπωση μου έκανε το βιμπράτο του... Είναι όντως πολύ χαρακτηριστικό! Όπως χαρακτηριστικό είναι και του Stochelo. Επεξεργασμένο 26 Ιουνίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, cigaret13 είπε πέρα απ'τους παπάδες ... Στον Άγγελο δεν είναι "παπάδες", είναι η δεύτερη φύση του. Αν καταλάβεις (που δεν είναι δύσκολο) την λογική από πίσω, γίνονται εύκολα προσβάσιμοι. Δεν λέω ότι θα παίξεις έτσι φυσικά, αλλά μπορείς να τον προσεγγίσεις σε ένα σοβαρό βαθμό, σε αντίθεση με τον Lagrene, που γίνεται ένας χαμός (με την καλή έννοια), γιατί χώνει κι άλλα. Παπάδες είναι αυτά που παίζει ο Josco Stephan. Επεξεργασμένο 26 Ιουνίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2022 Έτσι για το τσιγαράκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Γενικά τον Αντρέα δεν τον πολυπάω, αν και είναι παιχταράς. Δεν μου ακούγεται αρκετά gypsy το παίξιμό του. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Γενικά τον Αντρέα δεν τον πολυπάω, αν και είναι παιχταράς. Δεν μου ακούγεται αρκετά gypsy το παίξιμό του. Συμφωνώ. Ο Vignola είναι μουσικάρα πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Ένα από τα αγαπημένα μου του Django ... Τι ομορφιά .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις