ignantios Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ειλικρινά δεν εχει προβαριστει καμια φορα . Προταθηκε απο εμενα σημερα και παιχτηκε σημερα με σκοπο να μπει στο Playlist του επικειμενου live στην Αρχιτεκ...... τις επομενες μερες . Πειτε μου μια γνωμη. Ειδικα το μπασο δεν ηξερε καν τις αλλαγες οποτε μια ψυχραιμια ζητω... Επεξεργασμένο 15 Οκτωβρίου 2022 από ignantios 1 RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 Για απροβάριστο είναι πολύ καλό! Αν φτιαχτεί το κλείσιμο και κάποιες μικρολεπτομέριες, τότε μια χαρά θα ναι. Ερώτηση: Ο πληκτράς φυσάει τον ατμό του πάνω σου για εφέ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 Πολύ ωραίο το σόλο πάνω σ' ένα από τα πιο αδιάφορα κομμάτια που έχω ακούσει. Κακούς Κατσιμιχαίους μου έφερε στο νου. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε Για απροβάριστο είναι πολύ καλό! Αν φτιαχτεί το κλείσιμο και κάποιες μικρολεπτομέριες, τότε μια χαρά θα ναι. Ερώτηση: Ο πληκτράς φυσάει τον ατμό του πάνω σου για εφέ? Ναι πηγε να επαναλαβει αυτο στο 1.42 αλλα δεν ... 12 λεπτά πριν, Nestoras είπε Πολύ ωραίο το σόλο πάνω σ' ένα από τα πιο αδιάφορα κομμάτια που έχω ακούσει. Κακούς Κατσιμιχαίους μου έφερε στο νου. Ευχαριστω για το σολο . Δεν ξερω εμενα μου αρεσε παντα σαν κομμάτι και οταν πρεπει να εχεις προγραμμα 3 ωρες δεν υπαρχει τοσο πολυτελεια για πολυ λεπτομερη επιλογη δυστυχως. Σεβαστη η γνωμη παντως Επεξεργασμένο 16 Οκτωβρίου 2022 από ignantios RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση