Grey Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Επίσης όπως έχω ξαναματαπεί πάλι στο παρελθόν, τον μεγαλύτερο ρόλο στην οπτική έλξη, τον παίζει η φαντασία. Πώς δηλαδή φαντάζεσαι (και οπτικά εκτός από ηχητικά και "αγκαλιαστικά") ότι θα είναι το όργανο πάνω σου. Ασυνείδητα δηλαδή, το βλέπεις σαν τρίτος. Αν το αποτέλεσμα της φαντασίας σου αρέσει, αλλά η πραγματικότητα το διαψεύσει, τότε συμβαίνει αυτό ακριβώς που περιγράφεις. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το αν μου ταιριάζει οπτικά μια κιθάρα ή όχι.Αν σε κατάλαβα καλά δηλαδή.Και στον άντρα-πόθο τον LK,ασούμε,να κρεμάσω μία LP πάλι δεν θα μ' αρέσει...Όχι ο LK,η LP. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 Σημασία έχει και το χρώμα. Ακριβώς ίδια η ίδια κιθάρα, στο ένα χρώμα σου φαίνεται κούκλα και στο άλλο λες αηδία Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Grey είπε Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το αν μου ταιριάζει οπτικά μια κιθάρα ή όχι.Αν σε κατάλαβα καλά δηλαδή.Και στον άντρα-πόθο τον LK,ασούμε,να κρεμάσω μία LP πάλι δεν θα μ' αρέσει... Ναι, αλλά είδες ότι ... 6 ώρες πριν, Grey είπε Οταν την πιάνω στα χέρια μου όμως και την κοιτάζω από αυτή τη γωνία,όλα αλλάζουν.Λέω,εδώ είμαστε. Αλλιώς η φαντασία (πώς θα είναι όταν την κρατάω?) αλλιώς η πραγματικότητα (πώς είναι όταν την κρατάω). 4 λεπτά πριν, Nekkon είπε και στο άλλο λες αηδία Σε ποιο λες αηδία? Εγώ βλέπω δύο κούκλες, με την 2η (την καφέ) σαφώς πιο όμορφη βέβαια. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Nekkon είπε Σημασία έχει και το χρώμα. Ακριβώς ίδια η ίδια κιθάρα, στο ένα χρώμα σου φαίνεται κούκλα και στο άλλο λες αηδία Ε,τώρα μου φαίνεται θα μπει ο SF μέσα μου...Τι λατέρνα ειν' τούτη?(Be gone,demon) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Grey είπε Τι λατέρνα ειν' τούτη?(Be gone,demon) Είναι μέχρι να την δεις επάνω σου. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, Nekkon είπε Σημασία έχει και το χρώμα. Ακριβώς ίδια η ίδια κιθάρα, στο ένα χρώμα σου φαίνεται κούκλα και στο άλλο λες αηδία Προφανως εννοεις την πορτοκαλι. Αν τη δεις ομως απο αλλη οπτικη γωνια μπορει να σου αρεσει, κοιτα εδω π.χ. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, manosx είπε Προφανως εννοεις την πορτοκαλι. Αν τη δεις ομως απο αλλη οπτικη γωνια μπορει να σου αρεσει, κοιτα εδω π.χ. Koρφαία...Μόνο που δεν θα ρελικιάσει όμορφα τούτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 32 λεπτά πριν, Grey είπε Ε,τώρα μου φαίνεται θα μπει ο SF μέσα μου...Τι λατέρνα ειν' τούτη?(Be gone,demon) Ενδιαφέρον θα είχε η γνώμη του @Superfunk που είναι γνωστός Gretschάκιας. ΣουΦου για πες φίλοουζ, η walnut stain δεν είναι απείρως πιο ωραία; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, Nekkon είπε Σημασία έχει και το χρώμα. Ακριβώς ίδια η ίδια κιθάρα, στο ένα χρώμα σου φαίνεται κούκλα και στο άλλο λες αηδία Εγω βλεπω μια πορτοκαλι κουκλα απο μακρια κ μια γουαηνρεντ (η οπως λεγεται αυτο) κοντινη που επειδη το χρωμα με τα νερα στο σωμα ειναι αντε γεια με χαλαει οπτικα το ροουζγουντ στην ταστιερα που δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο οπτικα. Αν ηταν στο ιδιο επιπεδο ή ηταν πιο μακρινη η φωτο θα προτιμουσα τη δευτερη! Στην πορτοκαλι υπαρχει περιπτωση το ιδιο ξυλο να μη με χαλαει εμφανισιακα οσο κοντινη να ειναι η φωτο γιατι το χρωμα δεν ειναι.. σηθρου ας το πουμε, Αυτα για ψυχαναγκασμους! 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, billaraskats27 είπε Εγω βλεπω μια πορτοκαλι κουκλα απο μακρια κ μια γουαηνρεντ (η οπως λεγεται αυτο) κοντινη που επειδη το χρωμα με τα νερα στο σωμα ειναι αντε γεια με χαλαει οπτικα το ροουζγουντ στην ταστιερα που δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο οπτικα. Αν ηταν στο ιδιο επιπεδο ή ηταν πιο μακρινη η φωτο θα προτιμουσα τη δευτερη! Στην πορτοκαλι υπαρχει περιπτωση το ιδιο ξυλο να μη με χαλαει εμφανισιακα οσο κοντινη να ειναι η φωτο γιατι το χρωμα δεν ειναι.. σηθρου ας το πουμε, Αυτα για ψυχαναγκασμους! Μα...πορτοκαλί κιθάρα; Πορτοκαλί ούτε t-shirt δεν μπορώ να φορέσω ξερωγώ. Μόνο η φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας παλεύεται σε πορτοκαλί 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση