fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Αυτά είναι στο πρίμιουμ. Με 10 ευρώ είναι το βασικό πακέτο. Και σε πόσους μήνες γίνεται rent to own ο συνθέτης ασούμε? Θα σας αγοράσω όλους με leasing λέμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 θα πουλήσουμε το κορμί μας ακριβά 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε θα πουλήσουμε το κορμί μας ακριβά Τι να το κάνω το κορμί σας ρε πατριώτη? Έχω δικό μου ασούμε. Να σας ταΐζω τζάμπα ψάχνετε? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Και σε πόσους μήνες γίνεται rent to own ο συνθέτης ασούμε Α! Χαίρομαι που έκανες αυτή την ερώτηση, γιατί αυτό ήταν ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα. Λαμβάνοντας όμως έμπνευση από το IMF, αποφασίστηκε ο συνθέτης να εξαγοράζεται πλήρως όταν φτάσει στην προβλεπόμενη ηλικία συνταξιοδότησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ώπα λίγο ρε παιδιά για να καταλάβω κι εγώ ο βλάκας. Πρέπει δηλαδής να δώνω 130 ντόλαρς το χρόνο συνδρομή, και άλλα 17 για το κιουμπέης το μήνα για να το αποκτήσω σε καμιά 10αριά χρόνια? Δηλαδή να πλερώσω άλλο ένα κιουμπέης κερατιάτικα? Επεξεργασμένο 25 Απριλίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε συνταξιοδότησης. αρχίστε τώρα γι αυτά...μη σας πω 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πρέπει δηλαδής να δώνω 130 ντόλαρς το χρόνο συνδρομή, και άλλα 17 για το κιουμπέης το μήνα για να το αποκτήσω σε καμιά 10αριά χρόνια? Δηλαδή να πλερώσω άλλο ένα κιουμπέης κερατιάτικα? Στην ουσία... Ναι. Αυτό συμφέρει μόνο όποιον έχει ήδη splice για να κατεβάζει σαμπλς αβέρτα, και έχει φορτωθει ήδη το πάγιο. Για εμάς τους υπόλοιπους, όι. Ιδιαίτερα αν δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου σαμπλ πακς και τέτοια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 δηλαδής ξεπουλήσανε το κορμί οι κουβάδες είναι που λενε το σοφτ πουλάει το χάρντ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Στην ουσία... Ναι. Ρε συ Αλή μου, αυτοί είναι κοράκια ασούμε, σαν τα funds. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Μπορεί να είναι και ψώρα μεταξύ γερμανικών εταιριών, γιατί και το στούντιο 1 της πρισόνους είναι στην πλατφόρμα, βλέπω και διαφήμιση κάνε συνδρομή σπλάις και δώρο το άμπλετον λάιτ. (οκ, το άμπλετον λάιτ και πού δεν είναι, στο σκλαβενίτη να πας να πάρεις μέριτο νσ σιδερώσεις εχει καρτελάκι άμπλετον λάιτ απάνω δώρο. Σώνει. Φτάνει.) Οπότε, μπορεί να είναι κάποια γερμανική αγκύλωση, ξέρω γω; Να βλέπουν στα αναλύτικς ότι ένα ποσοστό των χρηστών του κιουμπές δουλεύει σπλάις, και σου λέει δεν πάμε, μπας και μας αγοράσουν κι άλλοι; Δεν ξέρω. Πάντως, από τη στιγμή που δεν έχει φρι σπλάις, και είναι στην ουσία ίσα η δόση με τη συνδρομή, μιλάμε για επιτόκιο... 100%. Αλλά δεν είναι τοκογλυφία, γιατί αγοράζεις λούπες! 1!ενα!1!! Και για να επανέρθω στην προηγούμενη συζήτηση, με 10 ευρώ το μήνα αποστέλλω εβδομαδιαία ένα πακέτο καρέλια φίλτρο (άδειο), που έχει σημειωμένες απάνω εγγυημένες επιτυχίες. Δείγμα δωρεάν: - IIm7, Vsus4/7, V7, V7(b5), I7(!) - Imaj, I(b5)7, Imin6, V/3 Υπόσχομαι(,) δε(,) θα δείτε προκοπή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση