Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Οι Δεές έρχονται και παρέρχονται η Ροκ και δρολ ΜΕΝΕΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Οι Δεές έρχονται και παρέρχονται η Ροκ και δρολ ΜΕΝΕΙ Δε θέλω να σε στενοχωρώ, αλλά χωρίς ΔΕΗ δεν υπάρχει ΡΟΚ ΕΝΡ ALL. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Aααααχ, ΔΕΗ. Αξέχαστα τα παιδικά πάρτυ που έκανε για τα παιδιά των εργαζομένων της. Τα θυμάμαι σαν σήμερα... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Άει πάενε δεν ξερς Επεξεργασμένο 13 Απριλίου από Αρχή Διαλόγου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 10 λεπτά πριν, trolley είπε Δε θέλω να σε στενοχωρώ, αλλά χωρίς ΔΕΗ δεν υπάρχει ΡΟΚ ΕΝΡ ALL. Ανεξάρτητα και σχετικά με το ΝΟΙΖ η μουζική παίζεται ΚΑΙ με ακουστικά όργανα, υμείς οι κιμβουρδίσται θα έχουτε πρόβλημα με τις Δεες, ημείς θα κουτσοβαράμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε υμείς οι κιμβουρδίσται θα έχουτε πρόβλημα με τις Δεες, Μπααα... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Καυλόν, δεν το ήξευρα, τη παίζω βέβαια καυλήτερα τη μπουθάρα, όσο για οβίνδεο, έχω ένα που ο Σωλήνας το έχει χαρακτηρίσει ακατάλληλο ίσως και ακατάληπτο. Σε κάθε περίπτωση και λόγο τιμής και ηλικίας, αν ήθελα να χορέψω, θα προτιμούσα ταύτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 8 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ανεξάρτητα και σχετικά με το ΝΟΙΖ η μουζική παίζεται ΚΑΙ με ακουστικά όργανα Είπα εγώ τίποτα για ΜΟΥΣΙΚΗ; Για ρΟκΕΝΡώλ είπα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Μπααα... Ρε κανηθιώικο παλουκάρι, εκτός του ότι δεν θα δουλεύουν τα Λέσλι και τα Χαμούνδ, πιάνο με ουρά κιόλας-ΑΝ- το είχες, δεν θα μας τα έσπαγες με τα χαμουνδ και τα τζιτζίρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 13 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Καυλόν, δεν το ήξευρα, τη παίζω βέβαια καυλήτερα τη μπουθάρα, όσο για οβίνδεο, έχω ένα που ο Σωλήνας το έχει χαρακτηρίσει ακατάλληλο Αυτό σίγουρα το ξέρεις μιας και ήσουν στην εφηβεία σου όταν κυκλοφόρησε. Δεν ξέρω όμως αν την έπαιζες καλύτερα τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις