Προς το περιεχόμενο

ibanez rg320fm Vs ibanez rg2620-cbk


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αδέρφια help....Είμαι σε ένα φοβερο και τρομερό δίλημα σκέφτομαι να πουλήσω την ibanez rg320fm μου και να παρω την ibanez rg2620-cbk λόγω το ότι έχει απίστευτο finish και έχει dimarzio πράγματα που δεν έχει αύτη ibanez rg320fm.Τι να κάνω :cry: :cry: :cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρε τελε :lol: :lol: :lol:

 

Χωρις πλακα τωρα, γιατι δεν δοκιμαζεις να αλλαξεις απλα μανγητες στην δικη σου?θα εχεις την επιλογη να βαλεις οτι μανγητες θες...

 

Υποψιν, οι μαγνητες που εχει η κιθαρα που θες να παρεις, ειναι καλοι αλλα οχι κατι κορυφαιο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H 2620 ανήκει στη σειρά prestige, δηλαδή έχει πολύυυυυυυυυυυυυυυυ καλύτερο μπράτσο απο την 320, καλυτερο τρέμολο (edge pro) και πιστέυω και καλύτερο ξύλο στο σώμα. Σίγουρα και οι μαγνήτες είναι μια κατηγορία πάνω, χωρίς να είναι top και όσο για το χρώμα, περι ορέξεως...

Αν θέλεις να πάρεις μία συνολικά καλύτερη κιθάρα στο στυλ της Ibanez, αξίζει να κάνεις την κίνηση. Αν είναι να την πάρεις μόνο για τους μαγνήτες και το χρώμα, θα συμφωνήσω με την πρόταση του stavrilian. ;)

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω πάλι δεν πιστεύω ότι είναι τόσο πια καλύτερη.Που λέει ο λόγος με τα λεφτά που θα έδινες παραπάνω παίρνεις και μαγνήτες και κάνεις και custom μανίκι όπως το γουστάρεις :D Τώρα το Edge III με το Pro σιγά τη διαφορά το ένα λέει ΙΙΙ και το άλλο Pro :lol: Ειλικρινά.

 

Εκείνο για το οποίο θα σου έλεγα παρόλα αυτά πάρτην είναι η καλύτερη αίσθηση που προσφέρει το μανίκι και δεύτερον αν το χρήμα στο επιτρέπει τα βελτιωτικά όρια είναι μεγαλύτερα στην 2620 με πιάνεις;; :wink: :wink: Δηλαδή οι καινούριοι μαγνήτες θα "δείξουν" περισσότερο στο καλύτερο ξύλο.

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η 320 που έχεις έχει το EDGE 3 ή είνια πιο παλιά και έχει άλλο τρέμολο? Πάντως καλύτερα είναι να την κοντράρεις με την δικιά σου απευθείας παρά να ρωτάς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα το Edge III με το Pro σιγά τη διαφορά το ένα λέει ΙΙΙ και το άλλο Pro :lol: Ειλικρινά.

 

Φίλε Janick, το Edge III με το Edge Pro είναι διαφορετικά tremolos. Κατ' αρχήν το Edge III έχει αφαιρούμενο (ολόκληρο) knife edge με 3 βίδες. Κατά τ' άλλα μοιάζουν αρκετά από τα saddles και πίσω αλλά έχουν και διαφορές στα ίδια τα saddles που είναι καλύτερα επεξεργασμένα και αντέχουν πιο πολύ από τα αντίστοιχα των Edge Pro (το αδύνατο σημείο τους).

 

Εκτός απ' αυτό, και για να πληροφορήσω τον λόγο που η Ibanez αποφάσισε να φτιάξει τα Edge III και όχι να βελτιώσει τα Pro για παράδειγμα είναι οτι για τα Pro πληρώνει δικαιώματα πατέντας στην Floyd Rose, πράγμα που δεν συμβαίνει στα Edge III για τις παραπάνω διαφορές που ανέφερα.

 

Πάντως θα συμφωνήσω με όσους προτείνουν να δοκιμάσεις άλλους μαγνήτες στην κιθάρα σου πριν αγοράσεις μια Prestige μόνο και μόνο επειδή πιθανόν να γράφει Japan αντί για Malaisia για παράδειγμα...

 

Εγώ πάντως έκανα μερικές βελτιώσεις στην RG DXL μου (oh yes, είμαι αριστερόχειρας) και δεν σας κρύβω οτι πολλοί φίλοι που την έχουν ακούσει παραλίγο να βάψουν τις 3 και 4 φορές ακριβότερες κιθάρες τους μπλε και να τις ρίξουν στη Θάλασσα.

 

Ποτενσιόμετρα CTS

Πυκνωτής της προκοπής (πορτοκαλί, δεν θυμάμαι χωρητικότητα).

Shielding με φύλλο μολύβδου (10 φορές καλύτερο απ' τον χαλκό)

Bridge: DiMarzio EVO 2 (τελευταίο φετίχ του Vai)

Middle: Shadow 661 hum σε μέγεθος single (απίστευτα αλήτικος rock ήχος, χωρίς humming)

Neck: DiMarzio Evolution (all time classic Vai pickup)

 

Αυτά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα το Edge III με το Pro σιγά τη διαφορά το ένα λέει ΙΙΙ και το άλλο Pro :lol: Ειλικρινά.

 

Φίλε Janick' date=' το Edge III με το Edge Pro είναι διαφορετικά tremolos. Κατ' αρχήν το Edge III έχει αφαιρούμενο (ολόκληρο) knife edge με 3 βίδες. Κατά τ' άλλα μοιάζουν αρκετά από τα saddles και πίσω αλλά έχουν και διαφορές στα ίδια τα saddles που είναι καλύτερα επεξεργασμένα και αντέχουν πιο πολύ από τα αντίστοιχα των Edge Pro (το αδύνατο σημείο τους).

 

[/quote']

 

Μα για αυτό έβαλα το smilie. :wink: Η ουσία είναι ότι στην προκειμένη περίπτωση δε μιλαμε για τραγικές διαφορές σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του φίλου που θέτει το thread.Έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά λειτουργικά που τα έχω παίξει και τα 2 η διαφορά είναι μηδαμινή :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου