Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 4 ώρες πριν, noe13 είπε Έρχεται και λενυ κραβιτσ... Σωστός. Ο LK έρχεται στις 2/8 στο ΟΑΚΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Μόλις τώρα, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Σωστός. Ο LK έρχεται στις 2/8 στο ΟΑΚΑ Εγω στην Αττική δε έρχομαι...ΠΟΤΕ. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 3 λεπτά πριν, LK είπε Εγω στην Αττική δε έρχομαι...ΠΟΤΕ. Ούτες εμείς ερχόμαστε στη Λωζάνη φίλε. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Μόλις τώρα, trolley είπε Ούτες εμείς ερχόμαστε στη Λωζάνη φίλε. Καλλίτερα! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Duran - Duran και θα γίνει πάρτι γερόντων, ανάμεσα σε αυτούς και εγώ Βρε λες; Θα παίξουν και το Election Day ; ( είναι και οι ευροεκλογές ) Επεξεργασμένο 22 Απριλίου από Jet72 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Μια και η κουβέντα είναι στις συναυλίες και στις Λωζάνες _- χωρίς να θέλω να βανδαλίσω το θέμα του ΟΡ -, αναφέρω ότι υπάρχει ανακοίνωση για τη περιοδεία του Pat Metheny. Ετοιμαζόμουν για Μιλάνο (επειδή θα έπαιζε Σάββατο) αλλά με βλέπω στη Ρώμη...εκτός εαν έρθει ο Superfunk και πάμε Βερολίνο!!! Όσοι πιστοί ξύνεστε....pm με!!!! https://www.patmetheny.com/schedule/ Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 6 λεπτά πριν, Jet72 είπε Βρε λες; Θα παίξουν και το Election Day ; ( είναι και οι ευροεκλογές ) Nαι, αλλά θα το πουν Erection Day γιατί στην ηλικία τους είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 6 λεπτά πριν, Jet72 είπε Βρε λες; Θα παίξουν και το Election Day ; ( είναι και οι ευροεκλογές ) Αυτό είναι Arcadia . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 36 λεπτά πριν, LK είπε Αυτό είναι Arcadia . Το ξέρω, το έβαλα ως τεστ :-) Είναι πολλοί όμως οι Duranies που θεωρούν το Election Day ως ένα από τα καλύτερα κομμάτια τους - και ας μην είναι τυπικά οι DD (παρά "μόνο" τα 3/5 τους). Λόγω του είναι τόσο συνθι κομμάτι, αρκεί που έχεις τον Rhodes πίσω και τον LeBon μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Μόλις τώρα, Jet72 είπε Το ξέρω, το έβαλα ως τεστ :-) Είναι πολλοί όμως οι Duranies που θεωρούν το Election Day ως ένα από τα καλύτερα κομμάτια τους - και ας μην είναι τυπικά οι DD (παρά "μόνο" τα 3/5 τους). Λόγω του είναι τόσο συνθι κομμάτι, αρκεί που έχεις τον Rhodes πίσω και τον LeBon μπροστά. Οι Arcadia ήταν καλλιτεροι από τους D2. Παρόλα αυτά, το καλλίτερο για εμένα μέλος των D2 ήταν ο Andy Taylor, που δεν ήτανε μέλος τους. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση