anastasis Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 οταν ειδαν πως το nu δε πουλαει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 όπως λέει και ένας τύπος απο κάτω στα comments.... ............../´¯/)...........(\¯`\ ............/....//..............\\....\ .........../....//................\\....\ ...../´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\ .././.../..../..../.|_......_|.\....\....\...\.\.. (.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).) .\................\/.../....\...\/................/ ..\................. /........\................../ ....\..............(............)............../ ......\.............\.........../............./ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 καλα ρε μη το περνεις προσωπικα :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Ρε σεις μια είναι η διασκευή: Μόνο που είναι μισή η άτιμη!!!! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Στην αρχή καλα το πάει. Στη μέση το χαλάει λιγο, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα το βρίσκει. Κάπου άκουσα ότι κυκλοφορεί και βιντεο με τον Eric Hoffmann (πρωην Deicide) να παίζει το σόλο του Χιώτη από το "περασμένες μου αγάπες" κατά τη διάρκεια soundcheck πριν απο live των τελευταίων... :lol: :lol: :lol: :P Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Ρε σεις μια είναι η διασκευή: Μόνο που είναι μισή η άτιμη!!!! χαχα...οι lordi δεν ειναι αναγκη να τους διακωμοδισεις.... τα καταφερνουν πολυ καλα και μονοι τους :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 οταν ειδαν πως το nu δε πουλαει... λολ Ναι, για αυτο το volume 3 πουλησε σαν τρελο. Μου θυμιζει κλασσικα, μεταλλα ο οποιος μισει οτιδηποτε δεν εχει σχεση με αγνο μεταλ(εχω θελω το μεταλ μου με ολα τα λυπαρα του) και οτιδηποτε αλλη μουσικη, ειναι εχθρος του μεταλ. Δλδ πιο ακυρο, δεν θα μπορουσε να ειναι. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Σουτ....... Δεν τα γράφει αυτά η Βίβλος..... :twisted: :twisted: :twisted: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 οταν ειδαν πως το nu δε πουλαει... λολ Ναι' date=' για αυτο το volume 3 πουλησε σαν τρελο. Μου θυμιζει κλασσικα, μεταλλα ο οποιος μισει οτιδηποτε δεν εχει σχεση με αγνο μεταλ(εχω θελω το μεταλ μου με ολα τα λυπαρα του) και οτιδηποτε αλλη μουσικη, ειναι εχθρος του μεταλ. Δλδ πιο ακυρο, δεν θα μπορουσε να ειναι.[/quote'] ????????????????????????? 8O :? 8O :? 8O :? 8O για πλακα το εγραψα............ 8O :? 8O :? 8O.... ασχετο αλλα το νοl3 πουλησε γιατι εχουν γινει πολυ εμπορικοι....ασχετα αν ειναι καλο η κακο απλα το αναφερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση