Προς το περιεχόμενο

jet ame (ή όπως σκατά γράφεται)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νιώθω ευτυχία που εκτός από κανα 2 cult δεν ξέρω κανένα.Επιτέλους τρελάθηκα :idea:

Μια χαρά είσαι.

(εγώ δεν έχω ακούσει κανένα... σε ένα περιοδικό διάβασα ότι πίσω από το ψευδώνυμο Ζετέμ κρύβεται ο Καρβέλας)

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ωραίος ο χαβαλές αλλά μέχρι ένα σημείο.Ε,όχι και πρώτα στα singles οι σαβούρες.Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι ΠΛΗΡΩΣΑΝ!!! για να αγοράσουν αυτά τα σαβουροσκερβελέδικα.Πραγματικά απίστευτο,εκτός και αν έχει πληρώσει τις κόπιες το Alter απλά για να κάνει διαφήμιση.Πολύ πιθανό.

Ο Καρβέλας πάντως την έχει ψυχολογήσει άριστα την νεοελληνική μάζα.Μας δίνει αυτό που μας αξίζει!

Α! Ξέχασα να σας πω!

Συνάδελφός μου στη δουλειά μου είπε πως ο θίασος πρόκειται να ξεκινήσει για 65 εμφανίσεις σε μαγαζί στο Κολωνάκι και άν θέλω να κλείσω τραπέζι να του το πώ γιατί έχει γνωστό που δουλεύει μέσα.

Το Σπέσιαλ πόσο λέτε νάχει? κάνα 180άρι?

Ωραίος ο χαβαλές αλλά μέχρι ένα σημείο.Ε' date='όχι και πρώτα στα singles οι σαβούρες.Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι ΠΛΗΡΩΣΑΝ!!! για να αγοράσουν αυτά τα σαβουροσκερβελέδικα.Πραγματικά απίστευτο,εκτός και αν έχει πληρώσει τις κόπιες το Alter απλά για να κάνει διαφήμιση.Πολύ πιθανό.

Ο Καρβέλας πάντως την έχει ψυχολογήσει άριστα την νεοελληνική μάζα.Μας δίνει αυτό που μας αξίζει![/quote']

δεν ειναι αναγκη να ειναι κατι καλο.... στην ελλαδα ζουμε...... που ποιοτητα.... αλλα εχει πλακα να :lol: τους βλεπεις!!!!

Εμ βέβαια! Που να καταλάβετε εσείς από ΠΟΙΟΤΗΤΑ ρε ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΠΛΑΚΜΕΤΑΛΑΔΕΣ.

Φύγαμε να τους δούμε;

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δε λέει σε μαγαζί ρε, στον αννίτα πρέπει να σκάσουμε μύτη εμείς. Να πάρουμε και τις καραμούζες τσάμπα.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου