Προς το περιεχόμενο

Σατανολατρεια - θανατολατρεια στην ρόκ.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 158
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ωπα!!!Tag τωρα επεσες σε μεγαλη λουμπα!!!πια ειναι τα κοροιδα???Μπορει να γουσταρουν αυτη την μουσικη και να τους αρεσει και η μελωδια!Επειδη δεν σου αρεσει εσενα παει να πει οτι οι υπολυποι ειναι κοροιδα????Δεν ειναι ετσι!Δεν εχουμε μαυρο ασπρο μονο!ουτε μονο ακρες,εχουμε και την μεση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο τάκης μάλλον εννοεί αυτούς που ακούνε τους σατανάδες και πάνε και σκοτώνουν κόσμο, θυσιάζουν παρθένες κλπ. Αυτοί είναι χειρότεροι και από τους αμερκάνους.

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε Ταμαμάν, καμία σχέση. Δεν είπα ότι η μουσική είναι μάπα, και όσοι την ακούν ηλίθιοι βλάκεσ και κακομοίρηδες. δηλαδή αν πάρεις φράουλες θα φάς και το κοτσάνι? Δεν μπορείς να ξεχωρήσεις την φύρα από τον καρπό? Δηλαδή δεν μπορείς να ακούς την μουσικούλα σου χωρίς να κάνεις ταυτόχρονα δεήσεις στον σκατογένη? Αυτό εννοώ. Κορόιδα είναι αυτοί που αγοράζουν όλη την γκάμα της προσφοράς. Πακέτο 5άλφες, κεράκια μαύρα, και δισκοπότηρα με αίμα τραγιού, μαζί με πCD και κέρατα διαόλους και τριβόλους. Και μεταξύ μας ούτε κορόιδα θέλω να τους λέω, γιατί είναι η δίκή μου ματιά στην φάση. Η δική τους είναι διαφορετική, όπως είπα ΜΥΑΛΟ έχει ο καθένας και το χρησιμοποεί κατά το δοκούν.

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2) γιατί θέλουν να την πούμε σε μια θεοσεβούμενη-θεοφοβούμενη κοινωνία που εκείνη την εποχή ήταν ο πρώτος τους αντίπαλος (60s-70s)

 

 

oταν θες να στραφεις εναντια σε μια θεοκρατουμενη/θεοσεβουμενη/θεοφοβουμενη κοινωνια, δεν ειναι δυνατον να το κανεις με ορους κ εννοιες που η ιδια εχει γεννησει, κατι τετοιο ειναι τουλαχιστον αστειο.

 

η εννοια του σατανα, διαβολου κλπ ειναι μια περα για περα θρησκευτικη εννοια. απο την στιγμη που ασχολεισαι με αυτες τις εννοιες κ τις ενστερνιζεσαι, δεχεσαι κ ολο το υπολοιπο πακετο.

 

δες πχ ποσο μεγαλη διαφορα εχει η μαλακοσατανολατρεια των death/black metallers με την στιχουργικη του αντιχριστιανου-με την Νιτσεικη εννοια- marilyn manson(κατα τα αλλα μεγαλου καραγκιοζη επισης).

 

απο εκει και περα, εγω πιστευω οτι εν μερει η ολη ιστορια εχει να κανει με το marketing αλλα επισης σε ενα μεγαλο βαθμο με πραγματικα προβληματικα ατομα που τη βρισκουν με αιμα(δακρυα κ ιδρωτα),δρακους, βελζεβουλ, σφαγμενες κοτες, κρυαρια κλπ κ κανουν μουσικη βασει τετοιων ερεθισματων.

 

προσωπικα τετοιου ειδους θεματολογια μου προκαλει γελιο το λιγοτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Ορθώς ήλθε το θέμα στο "Περι ανέμων...".

 

Πολλοί άνθρωποι χαρακτηρίζονται από ανάγκη αναφοράς στο υπερφυσικό-μεταφυσικό.

Θρησκείες, αποκρυφισμός και ψευδοεπιστήμη είναι η πνευματική παραμύθα. Και τα τρία πατάνε το ίδιο πλήκτρο στο μυαλό των ανθρώπων. Πολλοί χρησιμοποιούν και τις 3 εκφάνσεις της παραμύθας, για μεγαλύτερη απόλαυση - ολοκλήρωση.

 

Συνήθως συνοδεύεται από τη λογική της "παράκαμψης"....

Ξέρετε: "Ασχολούμαι με τη μεταφυσική.... Αισθάνομαι ψαγμένος και αυτός που μου πουλάει τα σχετικά βιβλία με διαβεβαιώνει ότι είμαι υπεράνω των πανεπιστημιακών. Εξάλλου εκεί τους λένε τη μισή αλήθεια. Αυτή που κάποιοι θέλουν να πασάρουν.

 

Μετάφραση? "Στην πραγματικότητα, απλά δεν έχω την πνευματική πειθαρχία που χρειάζεται για να μελετήσω σε βάθος και σε πλήρη έκταση την κανονική Φυσική....μέχρι εκεί που φτάνει αυτή. Προτιμώ να αναμασώ ατάκες από αυτές που διαβάζω σε βιβλία του κιλού, που έχει γράψει ο σοφός Ιάπων Ime Yatobutso και να ψήνω γκομενάκια λέγοντας ότι θα πάμε σπίτι μου να κάνουμε αστρικές προβολές.

 

Κινητήριος δύναμη είναι η εξουσία και το οικονομικό όφελος των guru. Η πώληση βιβλίων, εκπαιδευτικών DVD χαλάρωσης και αυτογνωσίας, φυλαχτών και άλλων.

 

Ο σατανισμός εμπίπτει στις 2 πρώτες κατηγορίες πνευματικής παραμύθας.

Δεν βλέπω θεμελιώδη διαφορά μεταξύ σατανισμού, αριθμοσοφίας, και αυτού που ισχυρίζεται ότι θεραπεύει τον καρκίνο με τη φραπελιά. Στις ίδιες business κινούνται και μάλιστα με συγκοινωνούντα target groups.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλιστα!!!!!!!!!!!!!!!!! το θέμα δεν νομιζω να ήταν για τον Περι Ανέμων κάλαθο των αχρήστων, αλλά έτσι που το κάνατε εκει κατέληξε. Αυτό που βασικά θέλω να μάθω είναι γιατι να πουλάει τόσο πολύ η αποτρόπαια εικονα της σάπιας σάρκας που αποχωρίζεται τα κόκαλα, και όχι κατι άλλο.

 

 

Όσο για το θεμα της αντίδρασης, νομιζω ότι μεγαλύτερη αντιδραση κάνουν τα πιπίνια με τα τσιφτεντέλια που κουνάνε κολαράκια και βυζάκια. Αλλά οι δυτικοί είναι μουρόχαυλοι μονοκόμματοι. Τι ξερουν αυτοί. ?????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσο για το θεμα της αντίδρασης' date=' νομιζω ότι μεγαλύτερη αντιδραση κάνουν τα πιπίνια με τα τσιφτεντέλια που κουνάνε κολαράκια και βυζάκια. Αλλά οι δυτικοί είναι μουρόχαυλοι μονοκόμματοι. Τι ξερουν αυτοί. ?????[/quote']

 

Σαφώς αγαπητέ, έχετε απόλυτο δίκιο.

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου