Guru Alter Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Προσφατα επαιξα με εναν engl combo πενηνταρη και με εντυπωσιασε. Επειδη ψαχνομαι για ενισχυτη ηθελα να παρω καμμια γνωμη για τους engl, αν εχει καποιος. Το drive τους νομιζω οτι βρισκεται καπου αναμεσα σε marshall και boogie (?). Αλλα και τα καθαρα τους μου αρεσαν πολυ, πολυ γεματη νοτα, αρκετα σφιχτη. Πιο πολυ ενδιαφερομαι για τον προενισχυτη τους τον E530, δεν πιστευω να τον εχει κανεις? Ευχαριστω εκ των προτερων YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 εγώ έχω engl screamer και στον προτείνω ανεπιφύλακτα :wink: κάθε φορά που παίζω απλά δεν το πιστεύω τι ηχαρα έχει. :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 με κλειστά μάτια engl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ!!!! +10000 ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ocean_avenue Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Εχω την Ε530 αρκετό καιρό , έχει τρομερό γκάζι ,ικανοποιητικά καθαρά αλλά έχε στο νου σου οτι ο ήχος του κατά ένα μεγάλο βαθμό(για να μη πω το μεγαλύτερο) εξαρτάται από τον τελικό ενισχυτή που θα χρησιμοποιήσεις ,πχ αν τον «καρφώσεις» σε τρανζιστορ τελικό( η αν εχεις κάποιον combo) θα απογοητευτείς αρα θα χρειαστείς και καλό λαμπάτο τελικό + μια αξιοπρεπείς καμπίνα για να αποδώσει καλά σαν προενίσχυση δλδ με λίγα λόγια θα σου φύγουν αρκετά χρήματα και το αποτέλεσμα ίσως να μήν σε ικανοποιήσει , έχω δοκιμάσει αρκετούς συνδιασμούς τελικών και καμπίνων και τελικά κατέληξα να το έχω καρφωμένο στο return ενος combo crate vintage club 30 οπου κατα ενα περίεργο τροπο ο συνδιασμός μαμαει!!! Τεσπά θα σου έλεγα να πάρεις έναν εκ΄των SCREAMER/THUNDER και να τελειώσεις μια για πάντα απο το θέμα ήχου και ενισχυτή :D εκτός και αν υπαρχει ειδικός λόγος πού πρέπει να πας στη λύση του 530 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 παρα πολυ σωστος ο ocean :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 OP Guru Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 ευχαριστω πολυ παιδια για τη βοηθεια. βασικα απο ηλεκτρικους ενισχυτες εχω ενα boogie studio 22 και ενα fender blues deluxe, αλλα θελω να φτιαξω κι ενα συστημα με rack. σκεφτομουν τον engl γιατι τον γουσταρω και εχει και καθαρα που μου αρεσουν (με ενδιαφερουν πολυ τα καθαρα), για τελικο κατι σε λαμπα και ηχειο ενα δωδεκαρι της boogie. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SimPhonik Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 ENGEL FOR LIFE!!!!(EIDIKA SAVAGE!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
emperador-jr Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Αν ο 50άρης που άκουσες δεν ήταν ο screamer, τρέξε να τον ακούσεις. Νομίζω σε αυτά τα λεφτά είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις. Κι εγώ την έκανα και είμαι κατενθουσιασμένος με αυτό το μηχάνημα. Τώρα αν θέλεις να τα χώσεις καλά, πήγαινε για powerball.....!!! Γενικά οι ENGL δε θα σε απογοητεύσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 OP Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 δε θυμαμαι ποιος ηταν αλλα ειναι ενος φιλου που παιζει rock blues με μια tele του 60 και ο ηχος του ειναι απιστευτος YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση