spiegate7 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Αν όμως και το money τείνει προς το μηδεν θα εφαρμόσουμε de l'hospital;;; 8O 8O :lol: :lol: :lol: (συγχωρέστε με,είμαι μαθηματικός σε περίοδο εξεταστικής...) Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Αν όμως και το money τείνει προς το μηδεν θα εφαρμόσουμε de l'hospital;;; 8O 8O :lol: :lol: :lol: (συγχωρέστε με' date='είμαι μαθηματικός σε περίοδο εξεταστικής...)[/quote']ναι αλλα το (value)' ειναι αρνητικό, διότι είναι φθίνουσα η συνάρτηση... (μαθητης σε περίοδο εξετάσεων ήμουν, να μην πω κι εγώ την μλκία μου? :lol: :lol: :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiegate7 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Αν όμως και το money τείνει προς το μηδεν θα εφαρμόσουμε de l'hospital;;; 8O 8O :lol: :lol: :lol: (συγχωρέστε με' date='είμαι μαθηματικός σε περίοδο εξεταστικής...)[/quote']ναι αλλα το (value)' ειναι αρνητικό, διότι είναι φθίνουσα η συνάρτηση... (μαθητης σε περίοδο εξετάσεων ήμουν, να μην πω κι εγώ την μλκία μου? :lol: :lol: :lol: ) Μάλλον ήσουνα...ψιλοαδιάβαστος :oops: .Μια φθίνουσα δεν είναι απαραίτητο να είναι αρνητική(πχ η 1/x τετράγωνο είναι φθίνουσα αλλά όχι αρνητική...).Συμπέρασμα:Ε,καλά τα behringer αλλά από το σημείο που οι απιτήσεις έχουν ανέβει και μετα δεν κάνουν...(άντε μην το βγάλω και με πιθανότητες τώρα... :twisted: ) Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Αν όμως και το money τείνει προς το μηδεν θα εφαρμόσουμε de l'hospital;;; 8O 8O :lol: :lol: :lol: (συγχωρέστε με' date='είμαι μαθηματικός σε περίοδο εξεταστικής...)[/quote']ναι αλλα το (value)' ειναι αρνητικό, διότι είναι φθίνουσα η συνάρτηση... (μαθητης σε περίοδο εξετάσεων ήμουν, να μην πω κι εγώ την μλκία μου? :lol: :lol: :lol: ) Μάλλον ήσουνα...ψιλοαδιάβαστος :oops: .Μια φθίνουσα δεν είναι απαραίτητο να είναι αρνητική(πχ η 1/x τετράγωνο είναι φθίνουσα αλλά όχι αρνητική...).Συμπέρασμα:Ε,καλά τα behringer αλλά από το σημείο που οι απιτήσεις έχουν ανέβει και μετα δεν κάνουν...(άντε μην το βγάλω και με πιθανότητες τώρα... :twisted: ) οχι δεν με καταλαβες. αφού η συναρτηση του value με τον χρόνο ειναι φθίνουσα (και συνεχής), τοτε Η ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ θα είναι αρνητική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiegate7 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Αν όμως και το money τείνει προς το μηδεν θα εφαρμόσουμε de l'hospital;;; 8O 8O :lol: :lol: :lol: (συγχωρέστε με' date='είμαι μαθηματικός σε περίοδο εξεταστικής...)[/quote']ναι αλλα το (value)' ειναι αρνητικό, διότι είναι φθίνουσα η συνάρτηση... (μαθητης σε περίοδο εξετάσεων ήμουν, να μην πω κι εγώ την μλκία μου? :lol: :lol: :lol: ) Μάλλον ήσουνα...ψιλοαδιάβαστος :oops: .Μια φθίνουσα δεν είναι απαραίτητο να είναι αρνητική(πχ η 1/x τετράγωνο είναι φθίνουσα αλλά όχι αρνητική...).Συμπέρασμα:Ε,καλά τα behringer αλλά από το σημείο που οι απιτήσεις έχουν ανέβει και μετα δεν κάνουν...(άντε μην το βγάλω και με πιθανότητες τώρα... :twisted: ) οχι δεν με καταλαβες. αφού η συναρτηση του value με τον χρόνο ειναι φθίνουσα (και συνεχής), τοτε Η ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ θα είναι αρνητική! Ουυυυπς :oops: ,θα προσπαθούσα να απολογηθώ αλλά δεν μαζεύεται με τίποτα... Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Ουγκ; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 νταξει, αν ειναι ετσι, γουσταρω και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Το value for money λέτε ότι είναι ψηλό. Ας το αναλύσουμε λίγο. Έχουμε το εξής κλάσμα: value --------- money Και οι δυο συντελεστές είναι θετικοί (ή τουλάχιστον ας υποθέσουμε ότι ο αριθμητής είναι θετικός - κι όχι αρνητικός - χάριν του επιχειρήματος βρε αδερφέ). Σύμφωνα με τα ανωτέρω σχόλια υπάρχει κάποιο value' date=' οπότε o αριθμητής δεν ισούται με μηδέν. Επειδή όμως ο αριθμητής τείνει προς το μηδέν στα Behringer, η τιμή του ολικού κλάσματος τείνει προς το [b']+ άπειρο.[/b] Αυτή η τιμή > τιμή μαρκών όπως T Rex, Carl Martin, Fulltone, Maxon, ΗΒΕ, D*A*M, Diamond, Electroharmonix και ακόμη περισσότερο από πιο προσγειωμένες όπως Boss. Ηθικόν δίδαγμα; Το αφήνω σε σας... :wink: Κάτσε τώρα γιατί ανατρέπεις τα μαθηματικά εσύ :lol: Αριθμητής τείνει στο 0 συνεπάγεται και το κλάσμα τείνει στο 0 δηλαδή έθαψες τα Behringer 5 μέτρα κάτω απο τη γή χωρίς να το καταλάβεις :lol: :lol: :lol: αλλά με το διαφημιστικό σου κόλπο τους μπερδεύεις όλους και τα αγοράζουν :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 bloody_sunday είσαι σατανικός. Νταξ', όχι όσο ο παλιοσατανάς ο janick αλλά είσαι σε υψηλά επίπεδα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 bloody_sunday είσαι σατανικός.Νταξ'' date=' όχι όσο ο παλιοσατανάς ο janick αλλά είσαι σε υψηλά επίπεδα.[/quote'] Αρχίζω να αναρωτιέμαι εσένα τι σε έχουμε εδώ;;; :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση