Προς το περιεχόμενο

Αξιοπιστα Site για αγορες.


Christos.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποια site ειναι αξιοπιστα για αγορα μουσικων οργανων μεσω internet,με καλες τιμες και περιλαμβανουν το δικο μας Φ.Π.Α 19% ?

Ξερω κανα δυο,αλλα ειναι προτιμοτερο να τα βαλουμε εδω ολα μαζι,ωραια και τακτοποιημενα.Για πειτε.. (δοκιμασμενα εννοειται :wink: ).Καλο θα ηταν να αναγραφεται διπλα και η χωρα που εδρευουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεσα στις σελιδες του νοιζ υπαρχουν κατα καιρους καποιες αθεμιτες κ καλοπροαιρετες συγκρισεις καταστηματων οι οποιες ειναι συμπιβαζομενες με τους κανονες.Πιστευω οτι μια συγκεντρτικη λιστα με αυτα που ο καθεις μας αξιολογει ως καλα καταστηματα αντιτιθεται στους κανονες αυτους, θεωρειται διαφημιση, και ισως μελλοντικη μεθοδευση του προσανατολισμου των νεων μελων για τις αγορες τους. Πιστευω οτι στην πορεια θα μαθεις δια τριβης τα καλα καταστηματα κ ισως ανακαλυψεις κ συ καποιοι που θα μπορεις να προτεινεις, χωρις να δημιουργηθουν διαφορες συγκυριες κτλ κτλ κτλ πιστευω οτι καταλαβες.

f you don't want it you won't  do it

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Germany:

http://www.thomann.de/gr/index.html

http://www.musicstore.de

France:

http://www.playback-europe.com/

UK:

http://www.dolphinmusic.co.uk/

http://www.turnkey.co.uk/

http://www.kmraudio.com/catalogue/index.php

Τα 3 πρώτα έχουν δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 300Euro και πάνω. Δεν έχω αγοράσει από τα δύο τελευταία, αλλά γνωρίζω ότι θεωρούνται αξιόπιστα.

www.myspace.com/michalismusic

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεσα στις σελιδες του νοιζ υπαρχουν κατα καιρους καποιες αθεμιτες κ καλοπροαιρετες συγκρισεις καταστηματων οι οποιες ειναι συμπιβαζομενες με τους κανονες.Πιστευω οτι μια συγκεντρτικη λιστα με αυτα που ο καθεις μας αξιολογει ως καλα καταστηματα αντιτιθεται στους κανονες αυτους' date=' θεωρειται διαφημιση, και ισως μελλοντικη μεθοδευση του προσανατολισμου των νεων μελων για τις αγορες τους. Πιστευω οτι στην πορεια θα μαθεις δια τριβης τα καλα καταστηματα κ ισως ανακαλυψεις κ συ καποιοι που θα μπορεις να προτεινεις, χωρις να δημιουργηθουν διαφορες συγκυριες κτλ κτλ κτλ πιστευω οτι καταλαβες.[/quote']

Δεν πρόλαβα να διαβάσω την απάντησή σου, metalash, αλλά μια απλή λίστα χωρίς πολλά σχόλια πιστεύω δε βλάπτει.

www.myspace.com/michalismusic

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Michel τα σχολια βρισκονται ηδη στον τιτλο του thread.

 

Και οπως ειπε και μια ψυχη"Επειδή το noiz έχει 4914 μέλη (σήμερα) και το διαβάζουν άλλοι τόσοι, καλό είναι όταν λέμε κάτι να θυόμαστε ότι το λέμε δημόσια.

 

Αν είσαστε στο Σύνταγμα, σε stage, στο μικρόφωνο, με 16.000W PA με 10.000 κόσμο απο κάτω, θα λέγατε ποτέ:

 

Ο "ν" είναι λαμόγιο και ο "κ" είναι κωλόπαιδο?

 

¶λλο το αστειάκι και άλλο ο χαρακτηρισμός."

f you don't want it you won't  do it

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το πάρουμε έτσι, τότε θα πρέπει εδώ μέσα να μη γράφουμε καθόλου τα σχόλιά μας για ένα προϊόν, γιατί θα θεωρηθεί ότι του κάνουμε διαφήμιση (ή το αντίθετο). Αν δεν ανταλλάξουμε απόψεις για καταστήματα μουσικών οργάνων / μουσικής τεχνολογίας και αντίστοιχα προϊόντα εδώ μέσα, τότε πού θα το κάνουμε? Σίγουρα αυτό που γράφουμε εδώ το λέμε δημόσια και μένει. Και πάντα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν είναι ίσως σωστό να κατηγορούμε μια εταιρεία πχ χωρίς τεκμήρια και χωρίς να γράφουμε το όνομά μας στο τέλος (εγώ αν το έκανα, θα το έγραφα). ¶λλο να γράψεις ότι ένα site είναι αξιόπιστο, και άλλο ότι είναι αναξιόπιστο και εδώ συμφωνώ μαζί σου. Αν έχεις προσέξει, σε αυτές τις περιπτώσεις (που κάποιο μέλος γράφει για κάποια "άσχημη" εμπειρία του σε κατάστημα), υπάρχει επέμβαση του administrator. Αυτό τώρα που ζητάει ο φίλος μας, βρίσκεται κυρίως στο "H Αγορά" (στο οποίο έπρεπε να είχε βάλει το θέμα), που ίσως αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να το παραπέμψουμε εκεί. Στο συγκεκριμένο, γίνονται, κυρίως, αναφορές σε καταστήματα στη Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι οποίες πολλούς βοήθησαν και εμένα τον ίδιο.Το ίδιο το Noiz το δημιούργησε εξάλλου και αν υπήρχε νομικό πρόβλημα θα το είχε καταργήσει, να είσαι σίγουρος. Ας μην είμαστε υπερβολικοί.

Φίλε metalash, δε χρειάζεται να χάνουμε χρόνο από τη ζωή μας, γράφοντας επιπλέον απόψεις επί του θέματος, ας κάτσουμε να γράψουμε μουσική! :) Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη δική του προσέγγιση και σέβομαι και τη δική σου άποψη.

www.myspace.com/michalismusic

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας μην είμαστε υπερβολικοί.

 

+1000

 

Σε πολλά threads αναφέρεται όνομα, επωνυμία κτλ, δεν είναι κακό (απο την στιγμή που δεν θίγεται κάποιος προσωπικά), την αποψή σου γράφεις στο κάτω κάτω...

 

¶λλωστε αν δεν γινόταν, θα χανόταν το νόημα, γιατί θα μιλάγαμε είτε αόριστα, είτε συνθηματικά...! (ο Diamondbird, ο Ν4κ4Σκτλ)

The lunatic is on the grass..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου