Προς το περιεχόμενο

BFD γιατι REWIRE???


LightStringer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από το εγκυρότατο soundonsound.com

 

There are several differences between Rewire and VST 2.0 Instruments. The main one is that Rewire applications can also run in stand-alone mode, whereas VST instruments are always launched and run from within Cubase VST. The user interface of the VST Instrument is a single window, just like that of any other plug-in, but the user Interface of a Rewire-compatible product can be anything the developer desires. The latency of VST 2.0 Instruments is exactly that of the soundcard when used for normal audio work. If you have one with low-latency ASIO drivers then you'll be pleased; if not then real-time performances will probably be out. Mind you, ASIO latency values seem to be dropping rapidly in all the cards released recently, which should benefit both VST Instruments and Rewire applications.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να το εγκαταστήσεις σε ένα φάκελο ο οποίος θα είναι ο default φάκελος των vst σου για το daw σου.Απο κεί και πέρα αν το vsti σου υποστηρίζει την τεχνολογία vst θα το βρεί το πρόγραμμα απο μόνο του ή αν του κάνεις search και το τσεκάρεις.Π.χ. στο flstudio πρέπει να κάνεις αναζήτησει και να το τσεκάρεις για να σου το βάλει μαζί με τα υπόλοιπα.Το cubase-nuendo απο τη στιγμή που ορίζεις τον φάκελο σε κάθε εκκίνηση τους τα βρίσκουν και τα βάζουν μόνα τους στο μέρος που αντιστοιχεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνεις εγκατάσταση το bfd. Ανοίγεις ένα project στο nuendo και δημιουργείς ένα midi κανάλι. Στα vst instruments πας και φορτώνεις το bfd. Έπειτα πας στο midi κανάλι και στο output επιλέγεις το bfd.

Μήπως εννοείς αυτή τη διαδικασία;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν έχεις κάνει εγκατάσταση στο σωστό φάκελο το bfd δεν θα τρέξει σαν VST instrument. Αν θες στις ρυθμίσεις του cubase πήγαινε

devices -> plug-in information

και στην καρτέλα "vsτ plugins" κάνε "add" την τοποθεσία που έχεις εγκαταστήσει το bfd ή όποιο άλλο vst θες και δεν το εμφανίζει στην καρτέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου