Προς το περιεχόμενο

country ballad(a baja tele clip)..


longshadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

I love my new baja(ακομη και με mexico μαγνητες ;))....και γι'αυτο μοιραζομαι μαζι σας αυτο το κλιπακι..Προς Θεου δεν ειμαι ουτε κατα διανοια country player απλα το συγκεκριμενο backing track "καντριζει"...http://www.box.net/shared/a0l1pt0sjg παντως ειναι οτι πρεπει για tele ;)...(ολο παιγμενο στον neck pick-up).......Για να μην ειναι ομως παραπονεμενος ο bridge μαγνητης(αλλος.......μεξικανος και του λογου του) του αφιερωνω το παρακατω blues:http://www.box.net/shared/6z5r2s72hf

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Λοιπον.

Με παρεσυρες με τον τιτλο. ::)

Πιο πολυ blues ειναι.

Ο ρυθμος θυμιζει λιγο country (3/4), αλλα θα μπορουσες να τον πεις και 12/8 πολυ αργα, που τα 12/8 ειναι κλασικ ρυθμος blues.

Τα παιξιματα και οι χροιες απο τα οργανα συνοδειας (τυμπανα, μπασο, ακουστικες και πιανο νομιζω?) ειναι που θυμιζουν country αλλα το Lead οργανο (η Tele) που παιζει και τη μελωδια του κομματιου ειναι bluesy. (και προς το τελος τζαζιζει  8) )

Νομιζω, οτι η μιξη του κοματτιου ειναι που γερνει προς το country το τελικο αποτελεσμα, και αυτο γιατι εχεις "θαψει" την tele και της εχεις βαλει και πολυ reverb.

(Σαν να ειμαι σε ενα ωραιο δωματιο και ακουω τους αλλους μουσικους και τον κιθαριστα τον εχουμε κρεμασει στο πηγαδι, κλασσικο ηχοληπτικο λαθος -για μενα- απειρων ηχοληπτων, ας γραψει και ενας ηχοληπτης σχετικα)

Για κανε μια μιξη πιο "εξω" την tele και λιγοτερο (εως καθολου) reverb ή καντο πολυ "κοντο". Να ακουγεται και η "λεπτομερεια" π.χ απο το τριψιμο των ταστων.

(you know what i mean).

Ετσι θα γυρει η Πλαστιγκξ στο Blues. (να γουσταρω και γω)  8)

 

Οσο γραφω εβαλα και το 2ο τρακ.

 

Εδω ειμαστε. 8)

 

Παλι ομως το πηγαδι. :'(

Φερτε το κιθαριστα πισω ρεεεεεεεε. >:(

Καλα παιζει το παιδι ρε, γιατι τον βασανιζετε? :o (για καναδυο λαθακια?) ;)

 

 

Εμενα μου αρεσε παντως  η αισθηση σου με την Tele.

Και αυτο ηταν που ηθελα να ακουγεται περισσοτερο. :D

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+1

 

και country παιζουμε με τον ΠΙΣΩ μαγνητη οχι με τον μπροστινο... :) ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο στην baja και σε σενα! Το blues κομμάτι ήταν πολύ δυνατό, ωραίος ήχος και πολλές φράσεις με ήφος.... Μπράβο. Πες μας όμως λίγες λεπτομέριες για την ηχογράφηση, πως την έκανες?Πιστεύω θα ενδιαφέρει και αυτό.Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο το feeling, εμένα ο ρυθμός με πάει σε country, το παίξιμο όντως είναι πιο blues. Όλα τα λεφτά το jazz περασματάκι που έκανες.Αρνητικό στοιχείο τα πατήματα με τα drums δεν είναι τόσο σταθερά,τρέχεις λίγο πιο μπροστά από το beat.'Η ανέβασε το τέμπο, ή προσπάθησε να χαλαρώσεις για να το ακολουθήσεις.

Με άριστα το 10, σε βάζω 7.5, αν ήταν σωστά τα πατήματα θα σ'έβαζα 8.5-9. :-*

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1ο κομμάτι: ΟΚ καλό είναι αλλά όχι όσο country περίμενα να το ακούσω... Μάλλον η κιθάρα                πρέπει να παίζει λιγότερες νότες...

 

2ο κομμάτι: ΠΩ ΠΩ :o Μ' έφτιαξες!!! :D Ώστε είσαι δικό μας παιδί! Blues 4ever!!! Πολύ καλό, αλλά στη θέση σου θα έβγαζα λίγα μεσαία... Είναι λίιιγο μουντή η κιθάρα...

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε παίζεις πάρα πολύ όμορφα

Τα bends και vibratos είναι γεμάτα συναίσθημα

Βρες μουσικούς που να μπορείς να συννενοείσαι και γράψε μουσική

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ ομορφο παιξιμο! Θα συμφωνησω και γω με τον delta66 ειναι λιγο πισω η κιθαρα, προσωπικα μου αρεσει η κιθαρα στο backround, αλλα στην προκειμενη περιπτωση ειναι καπως περιεργα πισω, ισως αν τσιμπαγες λιγο τα πριμα να "ερχοταν"...στα δικα μου γουστα τουλχιστον!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

thanks guys!.......αφου το λεω ρε παιδια οτι δεν μπορω να παιξω country :-[, απλα το backing track ηταν "καντροειδες" (κατεβασμενο απ'το tdpri)....Ισως εκανα λαθος στον τιτλο του thread....Ξανακουγοντας τα η κιθαρα στο πρωτο οντως θα μπορουσε να ηταν πιο μπροστα,ειναι ψιλοθαμμενη, στο blues παντως μου ακουγεται ο.κ.(μαλλον εναν compressor χρειαζομαι)

Αρνητικό στοιχείο τα πατήματα με τα drums δεν είναι τόσο σταθερά,τρέχεις λίγο πιο μπροστά από το beat.
φιλε haryy δεν εχω καταλαβει καλα τι εννοεις(αν μπορουσες να υποδειξεις σημεια μεσα στο κομματι με δευτερολεπτα θα βοηθουσε).Ασε ομως τις βαθμολογιες,δεν αισθανομαι οτι διαγωνιζομαστε εδω-πιστευω πως ετσι νιωθουν ολοι :) ;)..............Η κιθαρα ηχογραφηθηκε χρησιμοποιοντας το recording out του mesa boogie(εξω βρεχει) DC-3..Χρησιμοποιω το clean καναλι ενω το drive που ακουτε προερχεται απο 3 πεταλια ταυτοχρονα, με μινιμουμ ομως(ως και καθολου) gain στο καθενα:1.ibanez tubescreamer('84 original)...2.protone brahma(λατρευει τους single coils-thanks @Silot)...3.M.I.audio tube zone.Το delay ειναι το red repeat της carl martin....Αυτα..thanks again για τον χρονο σας και τις παρατηρησεις(special thanks to Delta για το μακροσκελεστατο ποστ του)....................και επειδη ζητηθηκαν backing tracks τα περισσοτερα που εχω ειναι απο εδω: http://jammer.net.ru/mpjam_blues.html.....................warning: το link αυτο δεν δουλευει παντα..Αν σας βγαζει σε καποιο search engine ξαναπροσπαθηστε αργοτερα.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου