wasted Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Eιναι δυνατον καποιος να ακουει theater και στο καπακι steve ray vaughan? αν οχι αιτιολογηστε την απαντηση... :P Άνετα. Τι θα τον εμποδίσει; Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Αν μπει στοίχημα το κάνω. Αλλιώς όχι, γιατί δικαίως θα χαρακτηρισθώ μλκς. ...ενώ αλλιώς τσίπης ;D ;D ;D :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Eιναι δυνατον καποιος να ακουει theater και στο καπακι steve ray vaughan? αν οχι αιτιολογηστε την απαντηση... :P Άνετα. Τι θα τον εμποδίσει; Από Theater σε Vaughan, ΟΚ, για να ξελαμπικάρεις! Για το αντίστροφο διατηρώ τις αμφιβολίες μου... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Από Theater σε Vaughan, ΟΚ, για να ξελαμπικάρεις! Για το αντίστροφο διατηρώ τις αμφιβολίες μου... ;D Ξενέρωτε 8) :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Όχι άλλο μέταλ χάμστερ. Κώστα βγαίνεις εκτός θέματος και πάλι! Κύριε διαιτητά αυτό δε "σηκώνει" κάρτα (=μείωση κάρμα); Βαρούχα πάρε θέση! Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 μπα ξέρει τι λέει αυτός "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Ε, καλά, εσύ μιλάς εκ του ασφαλούς, είσαι... υψηλοκαρμίτης. Ή μάλλον... πολύ καρμίρης... ;D Ξέρω, ξέρω, κι άλλο offtopic... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 στα σοβαρά κατάντησε όντως αηδία το σφυράκι! όσο και να προσπαθήσω να συμπαθήσω κάτι/κάποιον από αυτό βγαίνω χαμένος..... τώρα βγήκα εγώ off.....σορυ Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Ε, καλά, εσύ μιλάς εκ του ασφαλούς, είσαι... υψηλοκαρμίτης. Ή μάλλον... πολύ καρμίρης... ;D Ξέρω, ξέρω, κι άλλο offtopic... ::) μπα μάλλον υψηλοκαρμίρης... ;D ;D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση