xeascliff Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 2-3 φίλους κάφρους... κάνα δυο μπυριτσες και τα δάχτυλα ''λύνονται'' μόνα τους... ;D ;D ;D ΠΡΟΣΟΧΗ μετά τις 4-5 μπύρες δεν λειτουργεί σωστά και θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα..!!! :-\ :-\ :-\ οχι... αλήθεια τώρα... από το BassFitness, χαμηλά ο μετρονόμος και σιγά σιγά ανεβάζω ταχύτητα...ναι είναι βαρετό... :-\ :-\ :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Όσο περίεργο και να φαίνεται παίζω το song του Angry Birds :o Όπως ο φίλος εδώ. Maor Itshaki - Angry Birds Theme (Crazy Guitar and Drums Cover) Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
randy_rhoads Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 30 λεπτά chat και ετοιμος!!! βασικά απλά παίζω απλά riffάκια,κανενα σολακι και αφτά! τώρα στα live κάνω απλά πραγματα 2-3 μπυρες και φυγαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Λίγες συγχορδίες πάνω σε κομμάτια που ξέρω, ότι μου κατέβει εκείνη την στιγμή και όπως μου βγεί εκείνη την στιγμή. Whatever δηλαδή, δεν έχω πιά κανόνες όπως παλιά. 8) The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 διατασεις να μαλακωσουν τα χερια και λιγο αυτοσυγκεντρωση,,,αδειασμα του μυαλού απο αχρειαστες σκεψεις,,,ωστε να ηρεμησουμε,,,και να μελετησουμε ή να παίξουμε inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση