exarhos Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 αγνωριστος. πολυ digital-ηλα. συνφωνω. παρε ρε γιαννη κανενα πεταλι για εφφε και πετα τα ολα τα ρακια/. ;D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quintiplet Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Γιατί ρε παιδιά να πάρει πετάλια ο petrucci? Είναι μεγάλο κόλλημα να απαξιώνετε τόσο εύκολα τα rack. Τον ήχο που βγάζει ο petrucci (και μιλάω για την ποιότητα και τη λεπτομέρειά του, όχι αυστηρά για το ηχόχρωμα), δεν θα τον πετύχετε ούτε εσείς ούτε εγώ. Όχι σ'αυτή τη ζωή πάντως. Ο άνθρωπος παίζει σύνθετα πράγματα και χρειάζεται πολύ καθαρό σήμα και εφφέ ποιότητας για να ακουστούν αυτά που θέλει να πει. Εκτός αν πιστεύετε πως τα κάθε είδους πεταλάκια μας μπορούν να κονταροχτυπηθούν με τα rack της eventide....Ίσως στο θόρυβο και στο γεγονός ότι για να αλλάξεις από ένα σύνθετο ήχο σε έναν άλλο πρέπει να κάνεις γυμνάσια, χοροπηδώντας σαν τη μαιμού στην προσπάθεια να τα πατήσεις όλα πριν μπει το refrain! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 λοιπον μοναχα αστειευτηκα.. σε αυτο τον forum 'πειραζομαστε' μεταξυ μας :) λατρευα υπερβολικα τα ρακ τα προηγουμενα χρονια και περασαν απιθανα μηχανηματα απο τα χερια μου οπως το dps4000 και ειναι οντως εξαιρετικα απλα τελευταια το απλο στο ταπεινο μου αυτι ακουγεται καλυτερο. εχεις δικιο οτι σε τετοια κλιμακα χρειαζεται κατι οχι τοσο αμεσο, αλλα κρεμωδες και gain-ατο με 'διαστημικα' εφε.. και οτι ο ηχος του ειναι εκει. :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Κι εμένα ο ήχος του μ' αρέσει πολύ, αλλά σε πολλά σημεία μου λείπει μια ζεστασιά που είχε σε παλαιότερες απόπειρες. Δεν ξέρω γιατί, πειραματίζεται κι αυτός, άνθρωπος και μουσικός είναι. Κατα τ' άλλα, σαν τεξανός βλαχομπόντις έγινε ο καψερός. Α ρε τα γηρατειά. Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Κατα τ' άλλα, σαν τεξανός βλαχομπόντις έγινε ο καψερός. Α ρε τα γηρατειά. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quintiplet Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 λοιπον μοναχα αστειευτηκα.. σε αυτο τον forum 'πειραζομαστε' μεταξυ μας :) Ναι μωρέ, χαλαρά, και γω το πήρα λίγο πατριωτικά. Στην τελική είναι καλύτερο ότι ακούγεται σε μας καλύτερο, αν και υπάρχουν κάποια λίγα μηχανήματα που πρέπει να ναι κανείς πολύ μ@λ@κ@ς για να μη του αρεσουν! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
OlvaR Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια πιος μπορει να μου πει settings για αυτο το delay που βαζει στο καθαρο του στην αρχι? εχω δοκιμασει απειρες φορες και δεν το εχω πετυχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση