Προς το περιεχόμενο

Edirol pcr 800 vs M-audio axiom 61


keyman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά,ξέρω ότι ίσως έχετε κουραστεί με τις συχνές ερωτήσεις για τα midi controllers, αλλά είναι πράγματι ένα αμφιλεγόμενο θέμα η επιλογή τους...

Επειδή έχω κυριολεκτικά χαθεί,θα ήθελα να με βοηθήσετε...

Ψάχνω για Midi controller με semi weighted πλήκτρα και aftertouch ,με controllers kai knobs  που να μην έχει κανένα πρόβλημα συμβατότητας με Cubase και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε live συνδεομενο με κάποιο άλλο κλαβιέ.Είμαι μεταξύ του edirol pcr 800 για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και του m-audio axiom 61.Και τα δύο είναι πολύ κοντά στην τιμή αλλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη στην τελική μου απόφαση.

Please help!!! ??? ??? ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου έλεγα να το παίξεις αμπεμπαμπλομ! Είναι παρόμοια, οπότε δε νομίζω ότι παίρνοντας κάποιο από αυτά, θα σου λείψει κάτι που τυχόν το είχε το άλλο! Μισό σκαλί ίσως το maudio, επειδή έχει τα trigger pads (αυτά τα τετράγωνα κουμπιά στα δεξιά), που θα σε βολέψουν για να πυροδοτείς samples, να φτιάχνεις γρήγορα ρυθμούς και τέτοια.

 

Edit: Τώρα είδα ότι και το edirol έχει τέτοια, οπότε πάλι στα ίδια είναι!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ boukaw7 για την απαντηση.

Πάντως για όποιον ενδιαφερόμενο επειδή το έψαξα το θέμα τα edirol pcr 800 αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ελλάδα και θα έρθουν αρχές φλεβάρη κάποια κομμάτια(μου το είπαν από τη roland).Υπάρχει βέβαια πάντα και η λύση thomann... ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου