Προς το περιεχόμενο

Rubin's Tube


Προτεινόμενες αναρτήσεις

τοποθετουν στο σωληνα υγραεριο απο τη μια ακρη και ενα ηχειο απο την αλλη. ετσι επειδη ο ηχος χρεησιμοποιει τον αερα για να μεταφερθει, στην συγκεκριμενη περιπτωση το υγραεριο το οποιο φλεγεται μπορεις να δεις με τα ματια σου τη μορφη των κυματων.

 

αν πας στο youtube εχει link στη wikepedia...

Presets Suck!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Είναι ένας σωλήνας που έχει τρύπες κοντά-κοντά στο πάνω μέρος του.  Από τη μία άκρη (από μία μικρή τρύπα) του διοχετεύει προπάνιο (ή τέλος πάντων φυσικό αέριο) και από την άλλη τον έχει σφραγίσει με ένα μεγαφωνάκι. Ο ρυθμός με τον οποίο βάζει εύλεκτο αέριο η κάθε μια τρύπα εξαρτάται από την πίεση που έχει από τη μεσα της πλευρά ο σωλήνας. Όταν έχεις ένα στάσιμο κύμα, εκεί που είναι τα μέγιστα βγαίνει γρήγορα το αέριο, δλαδή έχεις μεγάλες φλόγες κι εκεί που είναι τα ελάχιστα βγαίνει αέριο με μικρότερη παροχή (και άρα έχεις μικρότερη φλογίτσα).  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κυματα κανουμε στην φυσική μας φετος...και το vide-ακι μου φαινεται πολύ ενδιαφέρον...Το εχει δοκιμασει κανεις σε εργαστηριο (σχολές σχολεία κλπ...)??

 

 

Time is just a fraction of the sine.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου