Προς το περιεχόμενο

Digi 002 vs Command|8?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, όπως ίσως θυμάστε (ορισμένοι :)), εδώ και καιρό ενδιαφέρομαι για ένα καλό hands-on control surface για τα PTLE μου...... Καταλήγω λοιπόν στο να πάρω ένα μεταχειρισμένο (ebay) original control surface (δηλ. από Digidesign ΜΟΝΟ). Και σκέφτομαι..... Να πάρω ένα 002, που (καθώς έχει βγει το 003) έχει πέσει σε τιμή, και θα μου δώσει και περισσότερα κανάλια recording από το mbox μου (κάτι το οποίο θα ήθελα ΠΑΡΑ πολύ); Ή να πάρω ένα command|8? Ο μόνος λόγος να πάρω το C|8 είναι αν είναι καλύτερο για μίξη, δηλαδή extra automation κλπ..... Και φυσικά είναι και αρκετά φθηνότερο........ Ξέρεις κανείς πώς συγκρίνονται λοιπόν αυτά τα δύο;; :) Thanks :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά ως προς τις λειτουργίες τους σαν controller. Απλά το 002 είναι και audio interface. Αν δεν σε νοιάζει η φορητότητα του mbox, βρες να το πουλήσεις και ψάξε για το 002 σε σχετικά καλή τιμή. Μην το σκέφτεσαι καθόλου κατά τη γνώμη μου. Απλά για σιγουριά τσέκαρε στο forum της digidesign αν έχουν διαφορές σαν controller και ποιές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

will do! :) Αν και την πάτησα με το pc, οπότε αναβάλεται το όλο κόλπο :(

 

Έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο απ'τα δύο πάντως; Πώς σου φάνηκε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω δουλέψει για λίγο το 002 σε επαγγελματικό περιβάλλον και είναι αρκετά αξιόλογο με καλές προενισχύσεις και αρκετά βολικό στο χειρισμό. Έχει και το συν του software. Γενικά η digidesign παρότι δεν είναι κορυφαία τώρα πλέον σε κάτι απ' τα δύο που πουλάει (software-hardware) για μένα εξακολουθεί να δίνει ένα πλήρες πακέτο έτοιμο για παραγωγή. Τέλος πάντων, όταν λύσεις το πρόβλημα με το pc σου θα τα ξαναπούμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου