Προς το περιεχόμενο

sound+music expo


Yannis Methenitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Administrator

Η εταιρεία oργάνωσης εκθέσεων Expo Line βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  ότι διοργανώνει από 9 εώς 12 Μαίου 2008 την έκθεση sound+music expo στην Αίθουσα Ξιφασκίας των Ολύμπιακών Ακινήτων, που θα παρουσιάσει προϊόντα και υπηρεσίες για τους τομείς της μουσικής τεχνολογίας και επαγγελματικών συστημάτων ήχου, φωτισμού, προβολής.

 

Η Expo Line που δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στο χώρο των εκθέσεων και έχει να επιδείξει μεγάλες και πετυχημένες διοργανώσεις όπως Electronika, Σύγχρονο Κτίσμα αφουγκραζόμενη την εκθεσιακή ανάγκη, πήρε την  πρωτοβουλία για τη διοργάνωση μιας έκθεσης κύρους και προοπτικής, ανάλογη της σοβαρότητας, των απαιτήσεων και της δυναμικής του κλάδου των επαγγελματιών του ήχου και της μουσικής.

 

Η sound+music expo είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στον ευρύτερο χώρο του κλάδου που κατέχει σημαντική θέση στην αγορά της μουσικής, της διασκέδασης, των ακροαμάτων και θεαμάτων.

 

Η music+sound expo απεικονίζοντας τον κλάδο σε όλο του το εύρος θα παρουσιάσει:

 

Μουσικά Όργανα – Keyboards, Μουσικό Software & Hardware, Audio, Lighting, Dj Equipment,  Imaging, , Flight Cases, κερκίδες,  σκηνικά, Εξέδρες, συστήματα τρέσας, Accessories, Συνεδριακός οπτικοακουστικός εξοπλισμός, ηλεκτροακουστικά συστήματα κτηρίων, τροφοδοτικές διατάξεις, καλώδια, βύσματα, οπτικές ίνες, racs, μελέτες, κατασκευές ηχομόνωσης & ακουστικής, σχολές, εκδόσεις, σύλλογοι, φορείς, ενώσεις.

 

Η sound+music expo απευθύνεται σε:

 

Κέντρα Διασκέδασης και Ψυχαγωνίας, Bar & Club – Dj Services, Μουσικές σκηνές – Θέατρα – Κινηματογραφικές Αίθουσες, Μουσεία – Ωδεία, Συνεδριακοί και Συναυλιακοί Χώροι, Οργανωτές Συναυλιών, Festival, Events, Ξενοδοχεία, Restaurants, Catering, Studios, Οπτικοακουστικοί Παραγωγοί, Δισκογραφικές εταιρείες, Διαφημιστικές εταιρείες , Τεχνικές εταιρείες, Μουσικοί, Καλλιτέχνες, Music Shops, Τεχνικοί ήχου, ηχολήπτες, ηλεκτρονικοί, ηλεκτρολόγοι, Δημοτικές & Πολιτιστικές Επιχειρήσεις, Αθλητικά & Εμπορικά Κέντρα

 

Η άρτια διοργάνωση, η ευρεία και στοχευμένη διαφημιστική προβολή, τα καλαίσθητα περίπτερα, σε συνδιασμό με την καταλληλότητα του εκθεσιακού χώρου της Αίθουσας Ξιφασκίας (7.000 τ.μ., 15,00 μ. ύψος) που βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στον Αγ. Κοσμά και τις live παρουσιάσεις στον εξωτερικό χώρο, καθιστούν τη sound + music expo μοναδικό εμπορικό και τεχνολογικό event.

 

Η Expo Line με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει αλλά και με την αξιοπιστία και τη συνέπεια που τη διακρίνει, εγγυάται για τη sound+music expo μια απόλυτα επιτυχημένη έκθεση που θα στηρίξει τις προσπάθειες και τις φιλοδοξίες των εταιρειών που θα συμμετέχουν.

 

Η Expo Line διαβεβαιώνει κάθε αρμόδιο ότι ο κλάδος του επαγγελματικού ήχου και της μουσικής τεχνολογίας, απέκτησε πλέον το δικό του βήμα, την sound+music expo.

 

●Μια έκθεση από επαγγελματίες για επαγγελματίες

 

● Μια έκθεση που προσθέτει κύρος στον κλάδο

 

●Μια έκθεση υψηλών προδιαγραφών εφάμιλλη αντίστοιχων ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου