Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε σύνδεση ADSL. Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει, παρακαλώ...


wasted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατ΄αρχήν να ζητήσω συγγνώμη που βάζω ένα προσωπικό μου πρόβλημα άσχετο με τη μουσική σε αυτό το φόρουμ, αλλά είστε η τελευταία μου ελπίδα. Ειλικρινά δεν έχω χρόνο να ψάχνω σε πιο dedicated φόρουμ, ειδικά αυτήν την περίοδο. Να σημειώσω ότι η η βοήθεια της Forthnet ήταν χάλια σε επίπεδο κοροϊδίας, και μου την έχει δώσει τόσο πολύ που έχω πάρει απόφαση να μην την ανανεώσω.

 

Επί του προκειμένου λοιπόν:

 

Σύνδεση Fothnet Adsl 1024 Dynamic

 

Modem-Router Zyxel 650R-33

 

Πριν μια βδομάδα ακριβώς τρώει μια φλασιά, και χάνει το σετάρισμά του.

 

Ξαναπερνάω τις ρυθμίσεις (εννοείται σωστά  ;D ) και βγάζει τα εξής αποτελέσματα στο τεστ:

 

LAN

Test your ethernet connection - pass

 

WAN

Test ADSL synchronisation - pass

Test ADSK (Atm0am) loopback test - pass

Test PPP/PPPoE server connection- fail

Ping default gateway - fail

 

Ένας τεχνικός της forthnet έδωσε ένα δοκιμαστικό u/n & p/w για να μπω

 

και τα αποτελέσματα τώρα είναι:

 

LAN

Test your ethernet connection - pass

 

WAN

Test ADSL synchronisation - pass

Test ADSK (Atm0am) loopback test - pass

Test PPP/PPPoE server connection- pass

Ping default gateway - fail

 

Από εκείνη τη στιγμή λοιπόν δεν έχω internet στο σπίτι.

 

 

Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να μιλήσω με τους τεχνικούς της Forthnet και μου λέει ο καθένας και διαφορετικό πράμα. Ότι φταίει ο ΟΤΕ, ότι έχει χαλάσει το modem, και πάντα ότι θα με πάρει κάποιος τηλέφωνο να με βοηθήσει, πράγμα που ποτέ δε γίνεται.

 

Αν κάποιος γνωρίζει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση, ή μπορεί να μου πει τι έχει χαλάσει, pc,  router, ή γραμμή του Οτε θα με βοηθούσε ιδιαίτερα.

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια αντίστοιχη περίπτωση είχα αντιμετωπίσει με το 660 μου (σε σύνδεση ΟΤΕnet) και την είχα λύσει με το reset.

Τελικά το πρόβλημα είχε προκύψει (το έμαθα αργότερα μέσα απο την οτεnet) από την αλλαγή των DSLAM στο κέντρο μου.

Δοκίμασες κάποιο άλλο modem?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σου πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει τι ακριβως σου συμβενει απλα θα πω και εγω τη δικη μου περιπτωση σε οτι εχει να κανει με τη Forthnet μηπως και σε βοηθησω.Εμενα σε καποιο διαστημα διεκοπει η συνδεση μου (dοuble play)ενω δουλευε μια χαρα το πραμα.Παιρνω τη forthnet και κανανε να το φτιαξουν 2 βδομαδες οι τυποι.Συγκεκριμενα υπαρχει ενα τηλεφωνικο κεντρο που το μονο που ξερουν ειναι να σου ξαναπουν τη διαδικασια για να ξαναπερασεις το rooter κτλ και οταν τους ελεγα ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕ ΚΑΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ????!! ΜΕ ΕΣΑΣ ΘΑ ΜΙΛΑΩ?? μου ελεγαν εμεις θα το μεταφερουμε στους τεχνικους αυτοι θα μας ενημερωσουν και μετα θα σας ενημερωσουμε εμεις.Το θα σας ενημερωσουμε εμεις βεβαια σημαινε οχι οτι θα σας παρουμε τηλεφωνο εμεις αλλα οτι εγω θα περνω καθε μερα για 2 εβδομαδες για να μαθαινω τι στο διαλο κανουν.Το προβλημα ηταν βεβαια οτι δεν βρισκανε το rooter για να το φτιαξουν παρολο που το ειχα συνεχεια ανοιχτο οπως μου ειχαν πει.Τελικα εγω το ειχα συνδεσει(μιας που εχω ενα ρετιρε χωρις τηλεφωνικη γραμμη)με ενα καλωδιο τηλεφωνου πολλων μετρων και εφταιγε αυτο οπως μου ελεγαν(???),οποτε λοιπον επρεπε να το μετακινησω το rooter στο κανονικο διαμερισμα και στην πλησιεστερη τηλεφωνικη γραμμη στην εισοδο της πορτας.Μετα απο αυτο το rooter το βρηκαν και το εφτιαξαν και δουλεψε.Εν συνεχεια το rooter το μετεφαρα ξανα στο ρετιρε και απο τοτε αν και συνδεεται κανει συνεχως διακοπες.Εγω ομως ποτε δεν ειχα προβλημα με αυτο το καλωδιο και στις συνδεσεις μου με dial up αλλα και με ενα μοντεμ της forthnet που ειχα πριν το rooter.Τελικα τοσο πολυ ρολο παιζει η αποσταση του rooter απο την ποιο κοντινη

γραμμη της πορτας η φταιει η κωλοForthnet(η οποια σε ενα email που ειχα στειλει θυμηθηκε να μου απαντησει μετα απο 2 μηνες).Δεν σας ερχεται να τα πεταξεται καμια ωρα ολα τα κλαπατσιμπαλα απο το μπαλκονι????? Ε????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασες κάποιο άλλο modem?

 

Όχι δυστυχώς δε βρήκα κανένα διαθέσιμο, και δε θέλω να σ΄ωσω λεφτά για νέο, αφού έχω πάρει απόφαση να αλλάξω σύνδεση (μάλλον κόνεξ  :-\ )

 

Victor σε νοιώθω απόλυτα. Τουλάχιστον είκοσι λεπτά αναμονής σε κάθε κλήση, όταν επιτέλους βγει γραμμή, και στη μισή ώρα να πέφτει η γραμμή. Κρίμα μεγάλο. Εγώ είχα ξεκινήσει από hellasnet, που την αγόρασε η forthnet, και η ανταπόκρισή τους ήταν τέλεια.

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητέ εν χριστώ αδελφέ γουεϊστεντ

 

Νιώθω τον πόνο σου, δεν είσαι μόνος, και εγώ έχω τραβήξει τις κ4#@!$τριχές μου με τον πΟΤΕ, μένοντας για 1.5 μήνα εκτός διαδικτύου.

 

Δοκίμασε να κάνεις update το firmware του router σου, μπορεί να στρώσει η κατάσταση και ο ουρανός να γίνει πιό γαλανός.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου