Προς το περιεχόμενο

ποιους haussel pick-ups για strat????


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum(αλλα οχι φυσικα η πρωτη φορα που το επισκεπτομαι γιατι καθε φορα που ανοιγω το pc ειναι το πρωτο site που μπαινω-και οφειλω να πω οτι εχω μαθει πολλα πραγματα ;D!).Τεσπα ο λογος που γραφω ειναι οτι εχω παραγγειλει μια rockinger strat με us swamp ash σωμα και rosewood ταστιερα!τωρα πρεπει να αποφασισω για τους μαγνητες-σκεφτομαι για haussel!απο οτι ξερω βγαινουν 3 ειδη:classic,blues,big mag!πανω κατω γνωριζω οτι 

οι blues εχουν περισσοτερο output,και οι big mag εχουν μεγαλυτερη διαμετρο στους πυρηνες!ενδιαφερομαι να εχω ψιλο funk ηχο με σκαστα καθαρα,και να μπορω να τσιτωνω και λιγο την παραμορφωση για πιο rock καταστασεις!θα ηθελα τη γνωμη σας καθως ειμαι ασχετος απο strat κιθαρες και ποσο μαλλον απο μονους μαγνητες.... ::)!σας ευχαριστω εκ των προτερων  ;D!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι το πρωτο site που μπαινω-και οφειλω να πω οτι εχω μαθει πολλα πραγματα ;D!)

να σε καλα φιλαρακι...

δεχομαστε και πιστωτικη καρτα ;D

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού θες καλά καθαρά (για Funk), θα σου πρότεινα τους classic που είναι μαγνήτες με low output.

 

Οι Big Mag, είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ μαγνήτες, αλλά μάλλον δεν κάνουν για αυτό που θες, γιατί παρόλο που έχουν αρκετά κλασικό strat ήχο, δεν παύουν να είναι ιδιαίτεροι μαγνήτες και δε θα τους πρότεινα σε κάποιον που δεν έχει τουλάχιστον μία άλλη strat με τυπικούς μαγνήτες.

 

Όταν έρθει όμως ο καιρός να πάρεις και 2η strat, μη το σκεφτείς πάλι: BigMag και ξερό ψωμί ;D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας!οι classic ομως θα μπορουν να τραβηξουν λιγο παραπανω παραμορφωση για καποια leads?...επισης δεν θελω να εχω εναν χλιαρο ηχο στα καθαρα μου...(βεβαια γνωριζω οτι τα μεγεθη output και καθαροτητα ειναι αντιστροφως αναλογα,δυστυχως... :()!ακουσα τους big mag σε μια strat και μου φανηκαν λιγο αχρωμοι...μη με παρετε με τις πετρες απλα ετσι μου  ακουστηκαν στο συγκεκριμενο οργανο ::)!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας!οι classic ομως θα μπορουν να τραβηξουν λιγο παραπανω παραμορφωση για καποια leads?

 

Πόση ... "βαρβατίλα" θα έχουν τα leads σου; ;D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλη ερωτηση!μην φανταστεις οτι θελω να παιξω και death metal με την strat,αλλα να μπορω να παιξω λιγο χεντριξ,λιγο φλουντ και λιγο SRV,που του εχω και αδυναμια...αντε και λιγο ελληνικο ροκ,εξαιτιας του συγκροτηματος ;D!για να σου δωσω να καταλαβεις χρησιμοποιω μονο το od-1 και το turbo od για τα βρωμικα μου..τα dist δεν μου αρεσουν και θελω να μπορω να παιξω με αυτα (εννοειται και με delay κτλ)!βασικα εμενα ο ηχος στα καθαρα με ενδιαφερει πιο πολυ!θελω να ειναι κρυσταλο αλλα οχι χλιαρος,να ειναι μοντερνος,σκαστος!δεν ξερω αν με πιανεις...θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν μπορουσες να μου περιγραψεις τον ηχο απο τους μαγνητες που εχεις ακουσει με λεξεις,συγκροτηματα και γενικα οπως μπορεις...σε ευχαριστω παντως ειλικρινα για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σου :)!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βασικα εμενα ο ηχος στα καθαρα με ενδιαφερει πιο πολυ!θελω να ειναι κρυσταλο αλλα οχι χλιαρος,να ειναι μοντερνος,σκαστος!

 

Προτείνω ξανά, το Classic set ;)

 

To gain που περιγράφεις είναι πάνω-κάτω αυτό που χρησιμοποιώ κι εγώ.

Εγώ έχω μια Rockinger strat που φοράει σετ αντίστοιχο (αν όχι ίδιο) με τους Classic και με καλύπτει ΑΠΟΛΥΤΑ ;)

 

 

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου