Προς το περιεχόμενο

απορια για breath controller


Προτεινόμενες αναρτήσεις

8ελω να μα8ω

1.ποσο θα μου κοστισει η αγορα του

2.αν αξιζει τα λεφτα του

3.απο που θα το παρω η απο που θα το παραγγειλω

ευχαριστω

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πιο γνωστό Breath Controller είναι το Yamaha BC3. Όσον αφορά το συγκεκριμένο έχει σημασία σε τι όργανο θέλεις να το χρησιμοποιήσεις.

 

Για όλα τα όργανα, εκτός το Yamaha Motif καθώς και τη σειρά VL επίσης της Yamaha, θα χρειαστείς ενα midi converter. Το πιο γνωστό είναι το Midi Solutions Breath to Midi.

 

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

1. Το κόστος αγοράς διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα, εξαρτάται από το που θα το πάρεις. Το πακέτο όμως υπολόγισε να σου βγει γύρω στα 250Ε στην καλύτερη. Αν διαθέτεις Yamaha Motif ή VLx τότε αρκεί να πάρεις το Breath Controller μόνο που θα σου βγει γύρω στα 70-80Ε.

 

2. Το αν αξίζει τα λεφτά του είναι καθαρά υποκειμενικό. Το σίγουρο είναι οτι δε θα είσαι σε θέση να διαπιστώσεις κάτι τέτοιο την ίδια μέρα που θα το πάρεις καθώς πρόκειται για εναν expression controller και θα χρειαστεί σίγουρα μελέτη για να μπορέσεις να πετύχεις το αποτέλεσμα που έχεις φανταστεί.

 

3. Αν δε θες να μπλέξεις με αγορά εξωτερικού, επίσημος αντιπρόσωπος στην ελλάδα είναι ο Νάκας. Θα το βρεις στο ηλεκτρονικό του κατάστημα www.nakas.gr ως Yamaha BC3. Αξίζει πάντως να ρίξεις μία ματιά και στα all time classics γερμανικά sites www.thomann.de και www.music-store.de. Ίσως οι τιμές που θα δεις εκεί να σε δελεάσουν...

 

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει ακόμα ένα από τη Roland. Δεν έχω γνώσεις πάνω στο θέμα, όποτε καλύτερο είναι περισσότερες πληροφορίες να αναζητήσεις στο site www.roland.gr.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου φιλε μου βασικα εχω το ΡΑ800 και το TR αλλα τα δουλευω με  volume pedal κλασικα πραγματα ξερεις σ ευχαριστω κ παλι

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου