Προς το περιεχόμενο

Jazz Core (27-3-2008, Λάρισα)


trigga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tα στοιχεία του γκρουπ μπορείτε να τα δείτε στην φωτογραφία.

 

Δεν ξέρω αλλά αισθάνομαι για άλλη μια φορά οτι πρέπει να κάνω ένα μικρό, ασήμαντο review για το τι είδα και τι άκουσα.

Το live άρχιζε στις 21:45 στα χαρτιά και τελικά κάπου στις 22:30 όπως πάντα οι μικρές καθυστερήσεις.Το περιβάλλον του μαγαζιού, μιας και το επισκέπτομαι και πρώτη φορά, μπορώ να πώ οτι ήταν ενδιαφέρον.Πολύ απλό με ωραίο φωτισμό και με μια ελαφριά πινελιά "περασμένων" και αξέχαστων μουσικών εποχών και της κουλτούρας τους αποτυπωμένα στους τόιχους με τη μορφή φωτογραφίας.

 

Είχε αρχίσει ήδη το "πάρτυ" πριν πάμε.Ευτυχώς δεν χάσαμε πολύ ώρα...Δεν θα σας πώ πολλά γιατί σίγουρα θα έχετε δεί και ακούσει κάπου τους μουσικούς αυτόύς.Γρήγορα tempo όμορφα σόλο και τεχνικές και απο τους 3 με μιά μικρή διαφορά απο τον ντράμερ κατα την αποψή μου.Βέβαια υπήρχαν και οι μπαλάντες με το απαραίτητο ταξιδιάρικο ύφος.Δεν έλειπαν και συμμετοχές στο τέλος που αν κατάλαβα καλά η μια (φλάουτο) ήταν κάποιος φίλος και η άλλη (φωνή,ακορντεόν) ο μαγαζάτορας.Κάποια κομμάτια που θυμάμαι απο τίτλο να σας πώ και χωρίς σιγουριά πάλι.Donna Lee,Hot House και στο τέλος ένα με το ακορντεόν ένας φίλος μου είπε οτι πρέπει να ήταν απο τον Julio Iglesias.Δυστυχώς δεν θυμάμαι-δεν ήξερα τα υπόλοιπα.

 

Ήταν μια ωραία βραδυά με καλή μουσική, μια όμορφη εμπειρία και με ένα αρνητικό απο μέρος μου.Το μαγαζί καθώς λειτουργεί σαν restaurant-μπυραρία μου κακοφαίνεται να γεμίζεις το στομάχι σου και να ακούς τζάζ για το background.Το θεωρώ αρκετά υποτιμητικό και το συγκρίνω με την άλλου είδους διασκέδαση, ξέρετε τώρα να μην αρχίσω τις βωμολοχίες, που δεν σου βγάζουν ούτε φρούτο όταν βγαίνει το "όνομα".Θα μου πείτε οτι έτσι κάνανε πάλια και είναι αυθεντικό-παραδοσιακό κτλ...Τότε ας λειτουργούσανε και τα λαικά όπως παλιά.Πιστεύω πάμε μπροστά και όχι πίσω.

 

Τα σχόλια σας παρακαλώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι πολυ καλοι οι Jazz Core! Πολυ καλοι μουσικοι και οι 3 με μια προσωπικη μου προτιμιση προς τον κιθαριστα !!! :) :)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου