Προς το περιεχόμενο

περί ενισχυτή και pc............


Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπόν καλησπέρα.......!!! Αγόρασα έναν marshall mg 30dfx προστοπαρον δν έχω πάρει κιθάρα θα πάρω σε 1 μήνα περίπου μια ibanez grg 170 dxl(είμαι αριστερός) τέλος πάντων στον ενισχυτή τώρα.........θέλω να τον συνδέω με τον υπολογιστή για να ακούω και κάνα τραγουδάκι ξέρετε μήπως υπάρχει κάνα καλώδιο που από τν μια να έχει καρφί σαν κ αυτό τς κιθάρας και από τν άλλη ένα μικρο βύσμα σαν κ αυτό του υπολογιστή αυτό που βάζεις τα ακουστικά η το μικρόφωνο π.χ.........ξέρετε κάνα τέτοιο καλώδιο??

 

Επίσης παλιά σε έναν ενισχυτή ίδιας σηρας αλλά 15w είχαμε σύνδεσή μια κιθάρα στο line in  κ δεν δούλεψε (μάλλον επειδή δν έχει ενίσχυσή εκεί ε?) κάτι άλλο εάν ας πούμε αυτό το καλώδιο εάν βρούμε μπορώ να το συνδέσω εκεί που έχει το line out και την άλλη μεριά στο pc θα μπορώ να ηχογραφήσω την κιθάρα? Επίσης ένα κουμπί που λέει ''ffd'' που χρησιμεύει??

 

Και κάτι τελευταίο έχω ακούσει ότι ύπαρχοι ένα μηχάνημα για να συνδέονται πολλές κιθάρες σε έναν ενισχυτή ξέρετε κανένα??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δέν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο καλώδιο (που λογικά θα υπάρχει αλλά είναι δύσκολο να βρείς), μπορείς απλά όμως να πάρεις το καρφί με είσοδο για μεγάλο βύσμα και έξοδο για μικρότερο, λογικά θα βρείς στο μαγαζί με ηλεκτρολογικά της γειτονιάς σου..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σόρρυ αλλα δεν σε αντεληβειν...

Θες να συνδεσεις τον ενισχυτη στην εξοδο του PC για να ακους μουσικη???

Ηχεια στο PC δεν έχεις??

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειάζεσαι ειδικό καλώδιο.Άπλα έναν μετατροπέα που θα βρεις σε καθε κατάστημα με μουσικά ή ηλεκτρονικά είδη.Είναι ενα βυσματακι π βάζεις το καρφί και έχει έξοδο σαν των ακουστικών.ΑΛΛΑ!Επειδή η κιθάρα ειναι μονοφωνικό όργανο ο ενυσχητής δεν έχει είσοδο στέρεο με αποτέλεσμα να ακούς μόνο το ένα κανάλι του τραγουδακίου που θα ακούς.Επίσης το ηχέιο της κιθάρας δεν αποδίδει το πλήρες φάσμα που ακούει το αυτί κ έτσι δεν ενδείκνυται για οτιδήποτε άλλο εκτός απο κιθάρα  ;D οπότε για κάτι πρόχειρο αν δεν έχεις ηχεία είναι οκ αλλα όχι για μόνιμη λυση..

 

μην βάλεις 2 κιθάρες στον ίδιο ενισχυτή θα ακουστει χάλια..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Maow@ θα το κοιταξω αυτο που λες..........

 

nikoskor41274@ εχω αλλα το θελω σαν woofer(και woofer εχω αλλα ειναι μικρο)

 

CHIOTOS@ τα ξερω αυτα αλλα το θελω σαν wooferaki για το καλοδιο που λες οταν κατεβω χαλκιδα θα παω να κοιταξω...........η δυο κιθαρες στον ιδιον ενισχυτη ηταν ιδεα ενος φιλου που εχει ενα συγροτημα και εγω την ιδια αποψη με εσενα εχω οτι θα ακουγετε χαλια

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ ό,τι είδα ο ενισχυτής σου έχει cd in. Αυτο θα είναι στερεοφωνική είσαδος σίγουρα οπότε με ένα απλό καλώδιο "μεγάλο στέρεο καρφί σε μικρο στερεο καρφί" θα σου κάνει δουλειά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου