Προς το περιεχόμενο

Queen&Paul Rodgers Ερώτηση!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα το γουσταρα πολυ ρε Μενελαε, αληθεια. Αλλα 1ον δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε και 2ον (και απροσπελαστο) ζω στη Ροδο (α ρε μανα Αθηνα) και δεν προβλεπεται "ανοδος" καθοτι παιζω σχεδον καθε μερα. Οσοι εχουν τουριστικο προορισμο τη Ροδο παρακαλουνται να ενημερωσουν τον playloud για ασταματητες μπυροποσιες στην εδρα μου (ενας ηδη μου ερχεται την 1η Ιουλιου)

 

ΥΓ Αρχηγε σορυ για τα οφ τοπικ

Make me fries...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ΥΓ Αρχηγε σορυ για τα οφ τοπικ

Καλά έτσι κ αλλιώς δεν έχει απαντήσει ούτε ένας ΟΝ τόπικ, εσένα θα κατηγορήσω? Τέσπα απ'ότι φαίνεται θα πρέπει να βρώ φίλο και να διανυκτερεύσουμε σε ξενοδοχείο όπου γίνει η συναυλια... Queen είναι αυτοί, τι να κάνουμε?...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως σου επαναλαμβάνω ότι δε βλέπω κανένα λόγο να ψάχνεις κάτι οργανωμένο. Κλείσε αεροπορικά από internet, μπες στο booking.com και κλείσε ξενοδοχειάκι και δε θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, αρκεί να βρεις καλή παρέα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Δε ξέρω ρε παιδιά...

 

Λατρέυω τους Queen (μέχρι το '91, έτσι;) και δε μου αρέσει ο Paul Rodgers... Κακά τα ψέματα... (απο μεριά μου φυσικά).

 

Αλλά το ξεπούλημα και τις αρπαχτές, αν και τις καταλαβαίνω (τι εννοείτε), δεν είμαι 100% σύμφωνος. Στο κάτω κάτω, κάποιος που δεν έχει κάνει κάτι άλλο στη ζωή του, πρέπει στα 45-50 να πάρει σύνταξη επειδή πέθανε ο Freddie? Δηλ, ο Brian May και ο Roger Taylor, καλά κάνουν και συνεχίζουν (και αν θυμάμαι καλά, με την ευχή του Freddie). Γούστο, ξεγούστο (κι εμένα δε μου αρέσουν τα καινούρια, ούτε στους Άγγλους παρακαλώ!  ;D), ας πάρουν σύνταξη αργότερα... (θα μου πεις κοντεύουν τα 60 πια αν όχι παραπάνω...) ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου