Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μακρια απτην IBANEZ φιλε...

την ειδα προχτες αγκαλια με εναν τυπο και κατι της εκανε.. :D :D

καλα τοσο πουτ....α οσο η fender δεν ειναι βεβαια.. :wink:

νομιζω πως το καλυτερο φιλε μου ειναι να ρωτας για καθε κιθαρα που σε ενδιαφερει,σε ενα θεμα και να μην ανοιγεις αλλο για καθε μαρκα ξεχωριστα...ετσι δεν βγαινει και συγκεκριμενο συμπερασμα..

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σου cyberjohnys17,

 

Χαίρομαι που σου αρέσουν αυτά τα σχήματα.

Αυτές οι κιθάρες έχουν πλάκα όταν είσαι πιτσιρικάς (samick RW1)...αλλά μετά από λίγο (πολύ λίγο) καιρό καταλήγουν στον τοίχο σαν ξιφίες.

 

Είχα και εγώ κάτι τέτοιο στα 15 μου. Την έχω ακόμα...στον τοίχο μου, μετά από μια δεκαετία στο ντουλάπι μου. Σίγουρα θα είσαι ψημένος να την πάρεις οπότε ότι και να σου πει κανείς είναι λίγο. Εγώ τη χάρηκα την aria pro 2 (explorer style) και μου έμειναν ωραίες φωτογραφίες. Απαράδεκτο όργανο από όλες τις απόψεις αλλά δεν με πείραζε.

 

Αν οι επιλογές σου είναι samick και ibanez καλύτερα να πάρεις ένα κανονικού σχήματος όραγανο και λίγο ακριβότερο ibamez ή και samick ακόμα έτσι ώστε να το κρατήσεις λίγο καιρό.

 

Επειδή, προφανώς, είσαι στην αρχή της ιστορίας που λέγεται κιθάρα, εάν νομίζεις ότι κάτι τέτοιο σε εμπνέει χτύπα την και μη σε νοιάζει.

 

Πάντως, το όργανο επιρρεάζει το παίξιμο. Αυτό το λέω γιατί όταν άρχισα να παίζω και άλλα πράγματα εκτώς από hardcore και thrash μου πήρε καιρό να απόβάλλω κάποια στοιχεία του παιξίματός μου. Σε αυτό δεν έφταιγε μόνο η μουσική που έπαιζα αλλά και το όργανο το οποίο, ως κάποιο βαθμό, σε παροτρύνει σε ένα στυλ...αν θέλεις να παίξεις τζαζ παίρνεις σκάφος.

 

Φιλικά,

Κώστας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι μου θύμισες τώρα...

Η πρώτη μου κιθάρα ήταν μια Samick.Δεν έχω σκοπό να την κρεμάσω ίσα ίσα σκέφτομαι να την κάνω ανακαίνηση για συναισθηματικούς λόγους.Τώρα όσο αφορά την ερώτηση σου νομίζω οτι ο kostas πρέπει να σε κάλυψε :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου