Προς το περιεχόμενο

πουλαω εισητηριο ΜΑΝΤΟΝΑ


ex-synthakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εσείς το σοβαρέψατε...

 

Άντε τότε να πω και εγώ τη γνώμη μου - αλλά περιμένω δωράκι όταν με το καλό αποδειχθεί ότι έχω δίκηο...

 

Πρώτον, εξακολουθώ να πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι να μη γίνει η συναυλία. Πρέπει να καταλάβετε ότι "καλλιτέχνες" αυτού του τύπου, ότι κάνουν το κάνουν για τα λεφτά - δεν είναι μικρή βρεττανική μπάντα που θα έρθει για να δει τι παίζεται και στην περιφέρεια της ευρώπης και να φάει κανά σουβλάκι.. Αν δεν είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα βγει χρήμα (και μάλιστα πολύ χρήμα) δεν πρόκειται να δείτε μαντόνα, πάει και τελείωσε...

 

Δεύτερον, πολύ συζήτηση βλέπω ότι γίνεται στο θέμα του σώου... Προσωπικά θεωρώ όλα αυτά τα "σκηνοποιημένα" (συγχωρείστε μου τη λογοπλαστική διάθεση) βίντεο-κλιπ βαρετά του κερατά. Χορευτές και χορεύτριες, με την απαραίτητη δόση ημίγυμνου, την απαραίτητη δόση "εξωτικού" (δηλαδή θα υπάρχουν και μαύροι να ψιλοτρίβονται στην καλλιτέχνιδα), την απαραίτητη δόση κιτς (ε, να μην προσβάλλουμε και τα fashion victims που θα έρθουν, πολύ τραλαλά κλπ - απορώ πως δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη τα σπασμένα πιάτα... Τι σώου και κολοκύθια-τούμπανα ;;;; Σώου είναι η αρμονική συνύπαρξη ήχου / φωτισμών / χορευτικών στα πλαίσια μίας προσπάθειας περαιτέρω ενίσχυσης του περιεχομένου των ίδιων των τραγουδιών, όχι να δούμε και ζωντανά τις κρυάδες που δείχνει ο κάθε βλάκας στα βίντεο κλιπ του...  Επειδή κάποιος είπε και για Floyd, να πω ότι εγώ έχω δει ζωντανά τους Floyd, αλλά επίσης τον Peter Gabriel, τον Nick Cave, τη Laurie Anderson.. τι σώου να μου δείξει μία πενηνταπεντάχρονη που παρασταίνει τη γκόμενα; Μη ρίχνετε τόσο πολύ τις απαιτήσεις σας... κρίμα είναι..

 

Τρίτον, το δισκογραφικό υλικό της είναι ότι πιο άνισο έχω συναντήσει στη ζωή μου - όχι τυχαία, διότι δεν υπάρχει καλλιτεχνική πρόθεση πίσω από όλα αυτά, αλλά (όπως είπα) μόνο δίψα για χρήμα και φήμη. Όταν έμπεκε με κανά παραγωγό της προκοπής, έκανε και ένα καλό δίσκο (Ray Of Light), όταν έμπλεκε με καθυστερημένους έκανε μπούρδα δίσκο (όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι, περιλαμβανομένου - ωχ - του τελευταίου της).

 

Τέταρτον, η κακή δίαιτα δημιουργεί επιπλοκές... Σιγά να μην είναι η μαντόνα τίποτε το κορυφαίο στο κόσμο της ποπ... ούτως ή άλλως στην ελλάδα ποτέ δεν κατάλαβε ο κόσμος τι είναι ποπ, αλλά αν θέλετε να μιλάμε αδιακρίτως για ζωντανούς και νεκρούς, παρελθοντικούς και παρόντες, τότε ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα αντίστοιχα του Miles είναι οι Beatles - μετά ακολουθούν περίπου πέντε χιλλιάδες άλλοι και μετά -πολύ μετά, στην MTV εποχή- θα βρούμε την ξανθοπαπάρω. Άσε δηλαδή που λόγω της έλλειψης συγκεκριμένης καλλιτεχνικής πρόθεσης (όπως είπαμε) η γυναίκα ουδέποτε υπηρέτησε με συνέπεια κανέναν άλλο μουσικό χώρο εκτός από εκείνον της αορίστως προσδιοριζόμενης dance σκηνής - ο οποίος χώρος βέβαια δεν έχει καμία σχέση με ποπ, αλλά αν είχε προσωπικά θα θεωρούσα τη Donna Summer πολύ ψηλότερα...

 

Πέμπτον, για να μην ξεχνιόμαστε, με 80 ευρώ παίρνεις 8 (ναι, οκτώ !!!!) γαμάτα δισκάκια από το Amazon και ακούς πραγματική μουσική για τα επόμενα 8 χρόνια, αντί να ακούς καταξεσκισμένα mp3 με τις τελευταίες επιτυχίες της εποχής.

 

Έκτον, προσωπικά αισθάνομαι κάποια αηδία για όλη αυτή τη προσπάθεια υπερ-εκτίμησης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (χορηγοί επικοινωνίας και λοιπά κομπιναδιλίκια), που αντί να κλαίνε όλοι μαζί για τις ελεεινότητες που βάζουν κάθε μέρα να ακούει ο κόσμος (η μαντόνα είναι κορυφή μπροστά σε αυτά που παίζουν) προσπαθούν πέντε μέρες τώρα να παρασύρουν σε εθνικό προσκύνημα, περνώντας στο ντούκου το ζήτημα της απαράδεκτα υψηλής τιμής των εισιτηρίων - ενώ τις άλλες μέρες έχουν άποψη ακόμη και για το πόσο κάνουν τα σπίρτα.

 

Μπλιαχ.

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 99
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

οκ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. οχι δεν το έχω πάρει ακόμα. δευτέρα το παίρνει μια φίλη μας.

 

Τωρα φταιω εγω που γελαγα μονος μου ?  διαβασα...

 

οκ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. οχι δεν τα έχω πάρει ακόμα. δευτέρα τα παίρνει μια φίλη μας.

My love for you is ticking clock, Berserker

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα φταιω εγω που γελαγα μονος μου ?  διαβασα...

 

οκ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. οχι δεν τα έχω πάρει ακόμα. δευτέρα τα παίρνει μια φίλη μας.

 

χαχαχαχαχαχααχαχ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

 

καλά είσαι φοβερός. μεσ' την αναμπουμπούλα μη γίνει χαμός με πρότοκολ και την πρεμούρα μου να ζητήσω συγγνώμη έγραψα ό,τι φοβερότερο έχω γράψει μέχρι τώρα.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

 

τέλειο μπέρδεμα υποκειμένων. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-X :-X :-X :-X

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια sorry αλλα αυτη η συζητηση δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα (ή Neuman... ;D ;D)

 

Η Μαντόνα ,καλως ή κακως ειναι η βασιλισσα  της ποπ με τρομακτικες πωλήσεις και τεραστια εμπορικη επιτυχια (ακομα και το τελευταιο,τρισαθλιο,αλμπουμ της εχει γαντζωθει στο Νο.1 των περισσοτερων χωρων)

 

Οποτε θελουμε δεν θελουμε η εμφανιση της στην Ελλαδα ειναι ενα "μεγαλο" γεγονος (για οσους ασχολουνται με την mainstream εμπορικη μουσικη και ολα τα "παρελκομενα" που αυτη κουβαλαει).

 

Δεν υπαρχει κανενα θεμα "ποιοτητας" στη "μουσικη" της Μαντονα(ς) ;D ,ειναι απλα μια pop icon με μηδενικο ειδικο βαρος (οπως ΠΡΕΠΕΙ να ειναι τα pop icons) & χαιρει εκτιμησης και σεβασμου απο ΟΛΗ τη μουσικη βιομηχανια αν μη τι αλλο για την ΑΝΤΟΧΗ της στο χρονο.

 

Μουσικα & ερμηνευτικα τωρα,κατα την ταπεινη μου γνωμη ηταν,ειναι και θα ειναι μονιμα στην κατηγορια ''αστα να πανε"  ,σαν show woman ομως ηταν,ειναι και θα ειναι παντα κορυφαια. ;)

 

Οποτε οσοι ενδιαφερονται για show & glamor θα πανε (και μαζι τους και καμμια εικοσαρια χιλιαδες που "ειδαν φως και μπηκαν" ;D)

 

Καλο ειναι παντως που ερχεται μηπως και ερθουν και τιποτα αλλοι μετα απο αυτη....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πες τα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ Wow!!! επιτέλους βγήκε κάποιος να πει τα πράγματα έτσι όπως έχουν!!

 

Είναι αλήθεια πάντως ότι και ο Superfunk έχει δίκηο από την (ψυχραιμότερη) σκοπιά που το κοιτάζει. Απλά νομίζω (και ελπίζω να μην σφάλω) ότι το κοινό εδώ στο noiz δεν πολυμασάει από pop icons.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πες τα χρυσόστομε Superfunk! :) Είπες τα πράγματα ως έχουν...Έτσι είναι μάγκες. :)

 

 

*Κλειδώνω το thread και ΜΟΝΟ όταν βάλετε σαν υπογραφή ΟΛΟΙ εδώ μέσα:

 

''ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ που δεν βάλανε την μαντόνα support στον Μιχαλάκη το Χατζηγιάννη! Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Πέτρο Μπαλάφα;

 

, θα το ξεκλειδώσω...Eye ισχύει και για σένα αυτό... 8)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου