Προς το περιεχόμενο

Ακούστε αυτό και πείτε ξανά αυτές με τα μικρόφωνα "τραγουδίστριες&quo


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χωρίς διάθεση να αστειευτώ, πιστεύω ότι η μεγαλύτερη προσφορά της Τουρκίας στην ανθρωπότητα είναι το γιαούρτι. Ούτε η μουσική, ούτε ο τρόπος σκέψης, ούτε καμιά άλλη ανακάλυψη ή εφεύρεση.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 79
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ευγε νεε μου!

 

Και τωρα τι θες? να σου δωσουμε παρασημο εθνικοφροσυνης? ;D

 

Επισης για να ειμαστε και ιστορικα σωστοι το γιαουρτι στη μορφη που το ξερουμε (γιατι ενδειξεις για προΪοντα καλλιεργιων γαλακτος υπηρχουν σε αρκετους πολιτισμους απο το 5000 π.χ) δεν το ανακαλυψαν οι Τουρκοι αλλα οι Ουνο-Βουλγαροι (νομαδικος λαος της κεντρικης Ασιας συγγενης των Τουρκων ) ;)

 

αρα ουτε το γιαουρτι προσεφεραν οι ...απιστοι! 8)

 

οποτε ολη η κουβεντα περι..Τουρκων ειναι στην κυριολεξια...για γιαουρτια!! :) :) ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συγγενικος λαος λοιπον.. τουλαχιστον η ονομασια ειναι τουρκικης προέλευσης οποτε κατι ειναι και αυτο...  8)

 

Αν τα εδινες εσυ τα παρασημα εθνικοφροσυνης την ειχαμε κατσει τη βαρκα!!!  ;D

 

Η κουβεντα περι τουρκων ειναι οντως... για γιαουρτια! Εδω συμφωνούμε!  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις απολυτο δικιο!

:)

 

Παντως θυμαμαι με ...νοσταλγια  αρκετους σαν κι εσενα  στις ειδικες δυναμεις (Πεζοναυτες 88Γ!! τιμημενη ΕΣΣΟ! :)) οπου υπηρετησα  ,

 

τραγουδαγαν ωραια ασματα του τυπου :

 

"μ'αλεξιπτωτο πηδω μεσ'το τουρκικο χωριο,την Τουρκαλα την @@(*& και τον Τουρκο τον @@)(*8 ")"  ::) :P "

 

και τους ευγνωμονουσα γιατι με διασκεδαζαν πολυ με τα θεατρικα τους!! ;D

 

αν δεν εχεις υπηρετησει σου προτεινω να περασεις μια βολτα απο το Μ.Πευκο θα περασεις μουρλια!

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευτυχως την εχω κανει τη θητεια μου εδω και καιρο και ξεμπερδεψα... σε ναρκαλιευτικό...πεφταμε να κοιμηθουμε μεσα στη μπίχλα και ακουγαμε τις μηχανες του καραβιού να δουλεύουν.. είμασταν ομως τοσο κουρασμένοι που τον υπνο τον ειχαμε στο τσεπάκι μας. Τα ποντικια και τα λοιπα τρωκτικα ηταν περισσοτερα απο το πλήρωμα.   :-[

 

Το Μ. Πευκο δε ξερω κατα που πέφτει και δε θα με πειράξει κιολας αν δε μάθω.  ::)

 

Αν οι ειδικες δυνάμεις πάντως είναι σαν εμένα υπάρχει πρόβλημα.  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

AΣXETO!!!!

o Ομηρος στην Οδυσσεια κανει αναφορα για τη φετα ή για το γιαουρτι (δε μπορω να θυμηθω..);;; Η αναφορα ενος εκ των 2 γινεται στη σπηλια του κυκλωπα κ μαλιστα με βαση τη περιγραφη θεωρηται η πρωτη ιστορικα που εχει ανακαλυφθει....

 

Φανταζεστε να εκανε ο Ομηρος αναφορα κ για τις κετσαπ????????? ;D ;D ;D ;D

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε,αν υπηρχαν ντοματες θα εκανε... ;D ;D

 

βεβαια ετσι που το παμε ακομα και τις...ντοματες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ θα τις βγαλουμε...(μαζι με τις..πατάτες που ετσι κι αλλοιως ειναι το εθνικο μας σπορ...εεεε φαϊ ηθελα να πω... ;D ;D)

 

παντως εχουν μεγαλη πλακα ολοι οσοι λειδωρουν τους...Τουρκους (οι οποιοι ως εθνος οπως το ξερουμε σημερα υπαρχουν μονο απο το 1919) μια και προφανως δεν εχουν καν ασχοληθει με το θεμα,δεν εχουν διαβασει ιστορια παρα αναμασουν Λιακοπουλικες αποψεις του....οπισθιου (δεξιου μαλιστα οπισθιου....)

 

τελος παντων ας πιστευει οτι θελει να πιστευει (η οτι τον ΒΟΛΕΥΕΙ να πιστευει) ο καθενας δεν θα γινουμε και δασκαλοι ιστοριας στα..γεραματα..οποιος θελει να την ψαξει λιγο παραπανω απο τους μυθους της...Χαλιμας που μας μαθαιναν στο δημοτικο ας την ψαξει.... ;)

 

οι υπολοιποι ας συνεχισουν να φοβεριζουν τα παιδια τους οταν δεν τρωνε τον...εθνικο μας...μουσακα (τουρκικο ή μαλλον περσικο πιατο με γαλλικα στολισματα των Γαλλων σεφ του Σουλτανου) οτι θα τα παρει ο...Αλη Πασας..(ο οποιος δεν ηταν καν Τουρκος... ;D) ή θα τα φαν οι...Τουρκοι.. :)

 

απορω ομως με καποιους ανθρωπους οι οποιοι φαινεται δεν εχουν καν ημερολογιο στον τοιχο τους για τα δουνε σε ποιο ΕΤΟΣ ζουμε... ::)

 

 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά... Τι θα πει "αλλεργία σε _____(είδος μουσικής)";;;

 

Αυτές είναι κακές προκαταλήψεις.

Οι οποίες συχνά πηγάζουν όχι από την ίδια τη μουσική αλλά από τα περιφερειακά της (την προέλευσή της, τους οπαδούς της, το στυλ ντυσίματος που συνοδεύει τη συγκεκριμένη μουσική κ.ο.κ.)

 

Απολαύστε τη μουσική, δείτε τι έχει να σας δώσει, δείτε τι έχετε να απολαύσετε από αυτήν (εφόσον δεδομένο είναι ότι δεν μπορείς να γουστάρεις τα πάντα από ένα είδος) και αφήστε τις αλλεργίες στους αλλεργιολόγους.

 

Edit: +1000 SF

 

Eίναι πάρα πολύ απλό: ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, όσο κι αν έχω προσπαθήσει. Δεν είναι θέμα ούτε εθνικό, ούτε γεωγραφικό, πολιτικό, δήθεν ποιοτικό ή ο,τιδήποτε άλλο. Απλά δεν μ' αρέσει. Οπότε, αφού δεν θεωρώ την μουσική κάτι που πρέπει να με πιέζει για να ασχοληθώ μαζί της, why bother?

 

one colour: black - and shades of grey

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μία εκδοχή είναι αυτή και δεν καταλαβαίνω γιατί αμφισβητείται με τόσα αρχαιολογικά ευρήματα....

 

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B3%CE%BF%CE%AF

 

Και στο σχολείο άλλωστε αυτά μας έλεγαν... επίσης παρόλο πού όλα τα κειμενά μας και τα αρχαιολογικά ευρήματα είναι γραμμένα σε αρχαίες Ελληνικές διαλέκτους, και εμείς στον σημερινό Ελλαδικό χώρο ομιλούμε την εξέλιξη αυτής της γλώσσας μέσα στην ροή του χρόνου, κάποιοι πάνε διαρκώς να μας πείσουν ότι είμαστε Αρειανοί, και είμαστε ιμπεριαλιστές και από πάνω!!!! (όχι δεν είμαι Εθνικιστής.... προβληματισμένος είμαι...) Ευτυχώς μας δικαίωσε το Ανώτατο Ευρωπαικό δικαστήριο για τις περιουσίες των Ελλήνων της Πόλης (και όχι Βυζαντινών Νίκο, και δεν διαφωνούμε σε πολλά από όσα έγραψες, απλά σε 1-2 πράγματα. Βυζάντιο ήταν πόλη και πήρε το ονομά της μια αυτοκρατορία, οι Βυζαντινοί κάτοικοί της όμως ήταν Έλληνες..) και την Γενοκτονία και διωγμό που υπέστησαν την δεκαετία του 1950.

 

Προς Θεού δεν είμαι από αυτούς που θέλουν την Πόλη πίσω, αλλά όχι και από αυτούς που ζητάνε κάποιοι να σκύψουν στα 4 συχνά πυκνά τα τελευταία χρόνια. ¨Ελεος πιά!!!

 

Και αν η τέχνη δεν έχει σύνορα τότε απλά δεν μου αρέσει η Τουρκική μουσική κουλτούρα.. αν πάλι έχει για μερικούς πολύ κακώς. Δεν είναι ότι πιό σωστό για την κατευθυνση της σκέψης τους και σε πολλά  άλλα πράγματα.

 

 

Και η εκδοχή για τους Αλβανούς που κατάγονται από φύλλα Ιλλυρίων είναι η πρόσφατη αυτή.... και δεν αμφισβητείται από κανέναν ο κ. Θούνμαν....(!!!!).... δηλαδή κάποιος έφτιαξε την ιστορία τους λίγο πιό μετά από την Αμερικανική.....(!!!!!!) και την οποία τοποθετεί δηλαδή χρονολογικά πρίν την Αρχαία Ελληνική....

Ε? Ναι.... δεν λέω από Σόλ θα το πάμε μαέστρο??? Ε? τι???

 

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF

 

Μάλλον στην γειτονιά μας ΑρχαιοΕλλήνικως μίλαγαν πάντα ή σωστότερα διαλέκτους που μετεξελήχθηκαν σε ΑρχαιοΕλλήνικως και μεις πιθανότατα είμαστε Έλληνες .... αλλά αμφισβητείται βρε παιδιά....

 

Μήπως η Gibson LP σε λίγες εκατοντάδες χρόνια θα διεκδηκείται ώς πατρότητα πατέντας από Τζαμαικανούς? Και θα υπάρχουν και υποστηρικτές τους από πάνω?

 

Πολύ offfffffffff topic ρε παιδιά αλλά θα έσκαγα!!!

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου