Προς το περιεχόμενο

Είδατε την έναρξη των Ολυμπιακών; Σχόλια;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderator

Πάντως..... υπερβολή μου φαίνεται.  Και το κανονικό παιδάκι μια χαρά συμπαθητικό ήταν.

 

Μια άλλη έκφανση υπερβολής: Γνωστός μου που γεννήθηκε στη Μόσχα και έμενε εκεί μέχρι το 90, μου έχει πει ότι 2-3 μέρες πριν φτάσουν οι φημοσιογράφοι /εικονολήπτες των ξένων πρακτορείων για την Ολυμπιάδα του '80, οι αρχές έβαφαν το γκαζόν πράσινο με σπρέυ ( :D  :D :D ) (στα σημεία που  αυτό δεν ήταν "αρκετά" πράσινο) .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 63
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλά εμείς κρεμάσαμε γιγαντοαφίσες μπροστά από διάφορα χάρβαλα κτίρια στο κέντρο, για να μην φαίνονται στους τουρίστες ;D

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Animae, αν δεν είναι η Κινα ο ορισμός του καπιταλιστικού κράτους, που ακόμη και σαν επίσημο κράτος, στο βομό του κέρδους δε λογαριάζει τίποτα, μόνο και μόνο επειδή αυτοπροσδιορίζεται ως κομμουνιστικό (μουχαχαχαχαχα εδώ), τότε εγώ είμαι ο Σταλόνε του Ροκυ 2 περικαλλώ!!! :D

Δεν θεωρούν τίποτε, απλά είναι πολύ δύσκολο το κόμμα να παραδεχτεί ότι πάει έξω από τα πλαίσια της κίτρινης επανάστασης και του Μαο, καθώς τότε θα απειληθεί με διάλυση, ενώ όσο δεν το παραδέχονται, γλυτώνουν.

 

Ναι, το ξέρω, απλά το είπα αυτό για να δείξω την γνωστή σε όλους μας υπερβολική χροιά του παππουφανκ :)

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρε νεφος ρε φιλε τι ειναι αυτο ναπουμι....την τυφλα τους δεν βλεπουν οι καημενοι οι κινεζουμπες.....Και εμεις βλεπαμε χιλιομετρα βαθος με φουλ φωτα πεντακάθαρα και βεγγαλικο ξαστερο και πανούργο να σκάει σαν μπριζόλα στο πιάτο του επιδοξου μαχαιροπηρουνά και να την σκιζει με μανία καθώς ακούει  το κρασάκι του τσού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εμεις βλεπαμε χιλιομετρα βαθος με φουλ φωτα πεντακάθαρα και βεγγαλικο ξαστερο και πανούργο να σκάει σαν μπριζόλα στο πιάτο του επιδοξου μαχαιροπηρουνά και να την σκιζει με μανία καθώς ακούει  το κρασάκι του τσού.

ATAKAAAAA!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα υπολοιπα ειναι θεμα γουστου και κατανοησης (η οχι) του ασιατικου/ης πολιτισμου/ιδεολογιας/αιθητικης ;)

 

Εδώ και κάποιες δεκάδες χρόνια πίσω από την κινέζικη αισθητική κρυβόταν το πορταίτο του Μάο Τσε Τουνγκ, στο οποίο τα δόντια ήταν ρετουσαρισμένα γιατί είχαν πρασινίσει μέχρι εκεί που δεν πάει από το πολύ τσάι. Τώρα, που είναι η πλέον καπιταλιστική χώρα, η παρουσίαση της πολιτιστικής τους κληρονομιάς έκανε τραγική την διαφορά κοινωνικοπολιτικών στρωμάτων.

 

Παρ'όλα αυτά μου άρεσε η τελετή έναρξη με εξαίρεση το... πιάνο.  :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή γράφτηκε δυο φορές, να διευκρινήσω ότι η Κίνα δεν είναι καπιταλιστική χώρα. Το τι είναι μία χώρα, δεν σχετίζεται με το αν κάποια μέλη της κυβέρνησης και της κοινωνικής ελίτ θέλουν όλο το χρήμα για λογαριασμό τους (το οποίο συμβαίνει σχεδόν παντού) αλλά σχετίζεται με το εύρος του κρατικού ελέγχου στην οικονομία. Αυτό είναι το κριτήριο και υπάρχουν διεθνώς αποδεκτοί δείκτες που αναφέρουν αυτό το ποσοστό για κάθε χώρα. Η Κίνα λοιπόν είναι ακραία κομμουνιστική χώρα. Μαντέψτε τι είναι η Ελλάδα..!

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου