Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Midi to audio αλλά Live (πως?)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά. Λοιπόν έχω δύο προβλήματα-ερωτήσεις. Το συστημα που δουλευω είναι Laptop 1,83Gh 1Gb Ram με εξωτερική κάρτα ήχου edirol FA-66 firewire όπου συνδέω midi guitar μέσω roland gr-20 . Τα προβλήματα είναι τα εξής :

1) Όταν ηχογραφώ με Midi (vst plugins) ενώ ακούγεται αυτό που παίζω κανονικά στα monitor στην ηχογράφηση δεν γράφονται όλες οι νότες

2) Στην ουσία το 2 ειναι μια λύση για το ένα αλλά δε ξέρω αν γίνεται στο σύστημα μ. Δηλαδή να γράψω κατευθείαν το midi σε audio.

Αν ξέρει κανείς......

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν παιζεις κιθαρα τα μηνυματα που βγαζει το roland σου δεν βρισκονται σε ενα midi channel αλλα σε διαφορα... (μεχρι 6 νομιζω). Δεν μας ειπες σε τι προγραμμα ηχογραφεις αλλα δεν πειραζει :P.

 

Απλα στο midi track στο sequencer που ηχογραφεις πρεπει να επιλεξεις εκει που μιλαει για midi καναλι μια επιλογη οπως omni, any, all... εξαρταται ποιο προγραμμα χρησημοποιεις.

 

π.χ σε cubase/nuendo οταν ανοιγεις ενα midi track σου επιλεγει αυτοματα το midi channel 1... ε εκει μια επιλογη ποιο πανω ειναι το any. αν επιλεξεις αυτο θα γραψει ολες τις νοτες που παιζεις.

 

απλα εχε στο νου σου οτι οταν σε ενα sequencer σε ενα midi track επιλεγεις καποιο midi channel τοτε αυτο λειτουργει σαν φιλτρο και επιλεγει τις πληροφοριες που βρισκονται στο midi channel που επελεξες.

mpoyrdes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου