Προς το περιεχόμενο

Ερωτηματολογιο για πτυχιακη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα!

 

Λοιπον ο drummer μας, αφου συνειδητοποιησε οτι δεν θα γινουμε rock stars, αποφασισε να παρει επιτελους πτυχιο Εμποριας και Διαφημισης (ή οπως το αποκαλει, Σωματεμποριας και Διακινησης)... και θέλει την βοηθεια σας! Οποτε αν δεν βαριεστε, πατατε το παρακατω link και συμπληρωνετε το ερωτηματολογιο που θα βρειτε σχετικα με το ηλεκτρονικο εμποριο και τις αγορες μεσω Internet. Thanx guys and girls!

 

http://www.surveygizmo.com/s/62264/ecommerce

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οκ απο μενα.Αλλα να σου πω μου φανηκε ελλειπέστατο ερωτηματολογιο γι' αυτα που ρωταει.Εχει μια γενικολογια στις ερωτησεις ενω αυτες θα μπορουσαν να ειναι πιο πολυπλοκες.Θελω να πω οτι τα συμπερασματα που θα βγαλει ισως να ειναι υπερβολικα υποκειμενικα κ υπο συνθηκες.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε trigga και γω ειχα ενστασεις για το ερωτηματολογιο, αλλα τεσπα ελπιζω να κανει δουλεια ο φιλος. Θα τον παραπεμψω εδω να δει και τα οσα σχολια γινουν. Thanx για την συμμετοχη dudes!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξερω με τι καθηγητες εχει να κανει αλλα μηπως αυτο που κανει αν ο καθηγητης δεν ειναι γτπ κ ζηταει σοβαρη δουλεια θα του το τραβηξει μεγαλο Χ.Γι αυτο σχολιασα αυτο που ειδα επειδη δεν προσδιδει κανενα μα κανενα χαρακτηρα πτυχιακης σε αει με τπτ και φανταζομαι ουτε το τει.Ειναι αυτο που λενε mambo jumbo ερευνα ισα ισα να εχουμε να λεμε οτι καναμε κατι.

 

Καλοπροαιρετος σχολιασμος δηλαδη μην τρεχει ο φιλος σου μετα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To skoutz.gr δεν είναι κατάστημα αλλά site σύγκρησης τιμών

 

Δεν μπορείς να πεις ότι αγοράζω από το ebay.com γιατί το ebay είναι μια υπηρεσία, στην ουσία αγοράζεις από κάποιον 3ο που χρησιμοποιεί την υπηρεσία που προσφέρει το ebay.

 

Επίσης ο μεγάλος πίνακας και κουράζει αλλά και έχει άσχετες και ακατάστατες ερωτήσεις.

 

Γενικά το ερωτηματολόγιο είναι σίγουρο fail  ::)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου